„Un meci special”   Niculescu  vs Dinamo, în Cupă: „Știu ce joacă. Îmi doresc să câștig”
Claudiu Niculescu

„Un meci special” Niculescu vs Dinamo, în Cupă: „Știu ce joacă. Îmi doresc să câștig”

  • Claudiu Niculescu (48 de ani) se va duela cu cea mai importantă echipă din cariera sa, Dinamo, în Cupa României
  • Miercuri, de la 18:00, FC Voluntari joacă acasă cu Dinamo, în play-off-ul competiției
  • Partida e în manșă unică, iar învingătoarea merge în grupe

Acum 10 ani, Dinamo era eliminată din Cupă de Mioveniul lui Claudiu Niculescu, 0-1, în optimi. Golul acelui meci a fost înscris de Ayza.

În 2018, fostul atacant a fost numit de Dinamo antrenor principal, însă a rezistat doar 3 etape, fiind dat la o parte de conducerea roș-albilor pentru a fi adus Mircea Rednic.

Antrenorul are o Cupă și o Supercupă a României cu FC Voluntari, în 2017.

Suspendări la Dinamo  Ce variante au „câinii” pentru  înlocuirea  jucătorilor eliminați cu Craiova
Citește și
Suspendări la Dinamo Ce variante au „câinii” pentru înlocuirea jucătorilor eliminați cu Craiova
Citește mai mult
Suspendări la Dinamo Ce variante au „câinii” pentru înlocuirea jucătorilor eliminați cu Craiova

Niculescu vs Dinamo: „E un meci special”

„Am petrecut atâția ani acolo, am avut atâtea performanțe frumoase ca jucător, am marcat multe goluri. Face parte din trecut, dar e o perioadă pe care n-am cum s-o uit vreodată și sper să n-o uite nici suporterii dinamoviști.

E un meci special, dar eu sunt profesionist, îmi fac meseria. M-am mai întâlnit cu Dinamo ca antrenor, am și reușit să câștig o dată, tot în Cupă, poate se va repeta asta miercuri seara.

Sper ca jucătorii să aibă încredere în ei și încredere că putem elimina Dinamo”, a declarat Niculescu la conferința de presă după victoria împotriva Corvinului, 2-0.

Cupa României  Programul meciurilor din play-off. Intră în competiție primele  echipe din Liga 1
Citește și
Cupa României Programul meciurilor din play-off. Intră în competiție primele echipe din Liga 1
Citește mai mult
Cupa României  Programul meciurilor din play-off. Intră în competiție primele echipe din Liga 1

Claudiu Niculescu, spionat de Kopic: „Și eu îi cunosc foarte bine”

Fost mare jucător al lui Dinamo, Clau-gol s-a referit și la prezența lui Zeljko Kopic, antrenorul „câinilor”, la meciul echipei sale din Liga 2, spunând că și el este la curent cu ce joacă roș-albii:

„Și eu îi cunosc foarte bine pe toți jucătorii dinamoviști, îi urmăresc etapă de etapă la televizor. Știu ce joacă, cum joacă. Au adus un plus în acest sezon prin combativitate și încrederea mare, atitudinea de pe teren.

Asta le-a permis rezultate foarte importante, care le dau mari speranțe pentru ce vor să facă. Obiectivul lor e play-off-ul, am înțeles, le urez mult succes. Dar îmi doresc să câștig miercuri seară. Ar fi extraordinar de important pentru jucătorii mei”.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5