Vis îndeplinitInes Briciu, câștigătoarea concursului Bimbo România, în cantonament la Barcelona

  • Ines Briciu are 13 ani și joacă fotbal, împreună cu sora ei, Sofia, la Timișoara.
  • Ines a câștigat concursul Bimbo România și a participat, alături de câștigătoarele din alte 55 de țări, la un cantonament de o săptămână, în Spania, împreună cu echipa Bimbo Dream.

Grupul Bimbo e sponsorul principal al Barcelonei, echipă care e deținătoarea trofeului UEFA Champions League la fotbal feminin.

„Experiență de neuitat”

Despre pregătirea efectuată în Spania, Ines a spus: „A fost o experiență de neuitat. Mi-am dorit foarte mult să ajung la Barcelona și mi s-a îndeplinit acest vis.

Bimbo Dream mi-a oferit această mare șansă de a fi acolo alături de sora mea și alte fete din toate colțurile lumii. Ne-am bucurat de fotbal, ne-am pregătit alături de antrenorii de la FC Barça și am jucat meciuri, atât între noi, cât și cu alte echipe din Barcelona”.

Visează să joace la Barcelona, alături de Alexia Putellas și Salma Paralluelo

În capitala Cataluniei, fetele au avut parte de multe surprize și emoții. Au vizitat orașul, au legat prietenii și și-au făcut amintiri:

„De la primirea la aeroport și la hotel la vizitele făcute la Academia și Muzeul FC Barcelona, workshop despre nutriție și sport, vizitele făcute la Cartierul Gotic, Parcul de distracții Tibidabo, plaja și marea, plus sesiuni foto și interviuri, totul a fost superb.

Cantonament la Barcelona pentru câștigătoarea Bimbo România
Cantonament la Barcelona pentru câștigătoarea Bimbo România

Galerie foto (35 imagini)

Cantonament la Barcelona pentru câștigătoarea Bimbo România Cantonament la Barcelona pentru câștigătoarea Bimbo România Cantonament la Barcelona pentru câștigătoarea Bimbo România Cantonament la Barcelona pentru câștigătoarea Bimbo România Cantonament la Barcelona pentru câștigătoarea Bimbo România
+35 Fotografii
labels.photo-gallery

Am trăit multe emoții în aceasta vara. Sunt încântată că am cunoscut atâtea fete de vârstă mea care iubesc fotbalul. Am râs împreună, ne-am semnat tricourile și am legat prietenii cu fetele din Brazilia, Portugalia, Maroc, Chile, Spania sau Columbia. Mă bucur foarte mult pentru tot ce mi s-a întâmplat și sunt recunoscătoare pentru aceasta șansa oferită!”, a spus Ines.

Ca orice sportiv, pentru Ines a fost un vis să întâlnească una dintre cele mai importante figuri ale sportului în care a activează:

„Am avut șansa să o întâlnesc personal pe câștigătoarea Balonului de Aur, Aitana Bonmati, iar într-una dintre seri am fost invitate la un meci din campionatul de fotbal feminin al Spaniei, unde am văzut toata echipa Barcelonei”.

Un vis îndeplinit, având în vedere că fata e fan al Barcelonei: „A fost o mare bucurie să particip la acel meci, fiind vorba de echipa mea preferată. Le-am văzut pe viu pe de unele dintre jucătoarele mele preferate, Salma Paralluelo, Alexia Putellas, care au fost la doar câțiva metri de mine. Visul meu este ca, într-o zi, să joc alături de ele”.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”