„N-am cum să-l felicit” Șumudică a comentat momentul în care Pancu  a sărit la arbitru : „Există un singur plus din reacția lui” + ce i-a spus în tribună +37 foto
Marius Șumudică (sursa: Iosif Popescu / GOLAZO)

„N-am cum să-l felicit”Șumudică a comentat momentul în care Pancu a sărit la arbitru: „Există un singur plus din reacția lui” + ce i-a spus în tribună

  • Marius Șumudică (53 de ani), antrenorul Rapidului, a vorbit despre reacția șocantă a lui Daniel Pancu (47 de ani), la România U21 - Elveția U21, scor 3-1.
  • Selecționerul a sărit la arbitrul partidei, fiind ținut cu greu de jucători. După ce a fost eliminat, acesta a mers în tribune chiar lângă Șumudică.

Antrenorul Rapidului a susținut sâmbătă după-amiaza conferința de presă premergătoare meciului Rapid - Farul Constanța și a explicat ce a vrut să-i transmită lui Pancu imediat după eliminarea acestuia din minutul 28 al partidei.

Marius Șumudică, despre reacția necontrolată a lui Daniel Pancu

„I-am spus ceea ce se întâmplă când este suspendat. Eu am fost de trei ori în Turcia. I-am zis să nu mai dea indicații de pe bancă pentru că îl căuta observatorul de joc.

Nu ai voie să te duci la flash-interviu, n-ai voie la declarații după meci. După meci trebuie să aștepți 15 minute, până un oficial UEFA va veni și te va lua”, a declarat antrenorul Rapidului.

România U21 - Elveția U21, reacție Daniel Pancu. Foto: Iosif Popescu
România U21 - Elveția U21, reacție Daniel Pancu. Foto: Iosif Popescu

Galerie foto (37 imagini)

România U21 - Elveția U21, reacție Daniel Pancu. Foto: Iosif Popescu România U21 - Elveția U21, reacție Daniel Pancu. Foto: Iosif Popescu România U21 - Elveția U21, reacție Daniel Pancu. Foto: Iosif Popescu România U21 - Elveția U21, reacție Daniel Pancu. Foto: Iosif Popescu România U21 - Elveția U21, reacție Daniel Pancu. Foto: Iosif Popescu
+37 Fotografii
labels.photo-gallery

Tehnicianul în vârstă de 53 de ani a vorbit și despre imaginile în care a apărut alături de Daniel Pancu în timp ce ținea în mână o farfurie:

„Am renunțat la sandivișul pe care voiam să-l mănânc, de acolo faza cu farfuria. M-am dus să vorbesc cu Pancu, să nu i se mărească pedeapsa”.

Marius Șumudică: „Nu am cum să-l felicit”

„Există și posibilitatea ca Pancu să fi influențat cartonașul roșu primit de jucătorul elvețian, nu am fost atent la ce a vrut să facă arbitrul. Acesta este singurul plus din reacția lui și am vorbit și ieri cu el la telefon și mi-a spus că dacă rămâneau 11 la 11, nu câștigau acel joc.

Dacă a făcut acel gest doar pentru acel cartonaș roșu acordat jucătorului elvețian și pentru a crea un dezechilibru, atunci a făcut bine.

Dar antrenorul Șumudică nu are cum să-l felicite pe antrenorul Pancu, pentru că este munca sa de un an de zile.

Îmi pare rău că nu poate sta pe bancă, sunt multe zvonuri că sunt 2-3 meciuri, unii exagerează că zic 6-7, dar nu cred că nu este recidivist. Va fi pedepsit, dar mi-e areu să mă gândesc la multe etape”, a afirmat Marius Șumudică.

CONFLICT LA CFR    VIDEO  Moment tensionat între Dan Petrescu și Louis Munteanu 
Liga 1
19.10
CONFLICT LA CFR VIDEO Moment tensionat între Dan Petrescu și Louis Munteanu
Citește mai mult
CONFLICT LA CFR  VIDEO Moment tensionat între Dan Petrescu și Louis Munteanu 
Drama unui superjucător  Căpitanul lui Chelsea  a pierdut 680 de zile și 129 de meciuri  din cauza accidentărilor
Campionate
19.10
Drama unui superjucător Căpitanul lui Chelsea a pierdut 680 de zile și 129 de meciuri din cauza accidentărilor
Citește mai mult
Drama unui superjucător  Căpitanul lui Chelsea a pierdut 680 de zile și 129 de meciuri din cauza accidentărilor
Tony Da Silva uimește  Discurs surprinzător, după imaginile șocante oferite de Pancu:  „Sunt mândru  de ce a făcut”
Nationala
19.10
Tony Da Silva uimește Discurs surprinzător, după imaginile șocante oferite de Pancu: „Sunt mândru de ce a făcut”
Citește mai mult
Tony Da Silva uimește  Discurs surprinzător, după imaginile șocante oferite de Pancu:  „Sunt mândru de ce a făcut”
Nadal, învins de Djokovic Nole, victorie în  ultimul episod  al unei rivalități istorice » Rafa, în multe momente la nivelul sârbului
Tenis
19.10
Nadal, învins de DjokovicNole, victorie în ultimul episod al unei rivalități istorice » Rafa, în multe momente la nivelul sârbului
Citește mai mult
Nadal, învins de Djokovic Nole, victorie în ultimul episod al unei rivalități istorice » Rafa, în multe momente la nivelul sârbului
Dawa în Premier League?    Charalambous  nu se opune: „Ar fi bine pentru toată lumea”
Liga 1
19.10
Dawa în Premier League? Charalambous nu se opune: „Ar fi bine pentru toată lumea”
Citește mai mult
Dawa în Premier League?  Charalambous nu se opune: „Ar fi bine pentru toată lumea”
Rednic, supărat  „Puriul” știe care au fost punctele slabe ale arădenilor: „Noi le-am dat posibilitatea” + A criticat  camera VAR : „Poate au ieșit la o țigară”
Liga 1
19.10
Rednic, supărat „Puriul” știe care au fost punctele slabe ale arădenilor: „Noi le-am dat posibilitatea” + A criticat camera VAR: „Poate au ieșit la o țigară”
Citește mai mult
Rednic, supărat  „Puriul” știe care au fost punctele slabe ale arădenilor: „Noi le-am dat posibilitatea” + A criticat camera VAR : „Poate au ieșit la o țigară”
Man și Mihăilă  „Săgețile Parmei”, note diferite după egalul de la Como: „Unul și-a dorit, altul  nu a adus nimic echipei”
Stranieri
19.10
Man și Mihăilă „Săgețile Parmei”, note diferite după egalul de la Como: „Unul și-a dorit, altul nu a adus nimic echipei”
Citește mai mult
Man și Mihăilă  „Săgețile Parmei”, note diferite după egalul de la Como: „Unul și-a dorit, altul nu a adus nimic echipei”
Măldărășanu, ca și demis  Patronul Claudiu Rotar: „Cu Buzăul,  era să scap telefonul din mână ”. Care este clauza despărțirii
Liga 1
19.10
Măldărășanu, ca și demis Patronul Claudiu Rotar: „Cu Buzăul, era să scap telefonul din mână”. Care este clauza despărțirii
Citește mai mult
Măldărășanu, ca și demis  Patronul Claudiu Rotar: „Cu Buzăul, era să scap telefonul din mână ”. Care este clauza despărțirii