„Te-ai simțit trădat de Șucu?”   Daniel Niculae  a vorbit deschis despre relația cu patronul Rapidului
Daniel Niculae / Foto: Sport Pictures

„Te-ai simțit trădat de Șucu?” Daniel Niculae a vorbit deschis despre relația cu patronul Rapidului

  • Daniel Niculae (41 de ani) a vorbit deschis despre prioritățile sale în acest moment, la puțină vreme după îndepărtarea de la Rapid, în urma scandalului cu materialele pirotehnice din galerie.
  • Fostul președinte al giuleștenilor a recunoscut că nu mai discutat cu patronul Dan Șucu, dar spune că nu există resentimente.

Daniel Niculae este cercetat în dosarul materialelor pirotehnice, în care au fost arestați mai mulți șefi de galerii din fotbalul românesc.

Fostul atacant este acuzat că ar i-ar fi favorizat pe șefii suporterilor giuleșteni să introducă în stadion materiale de acest tip, acțiune cu repercusiuni penale.

Daniel Niculae: „Oricât de prieten ai fi, îți strângi mâna”

Dacă inițial a fost chemat la declarații din postura de martor, autoritățile au decis, ulterior, să-l cerceteze penal în stare de libertate pe fostul atacant.

Această decizie i-a determinat pe șefii din Giulești să-l îndepărteze pe Daniel Niculae de la club, iar în locul său a fost numit Viorel Moldovan.

Daniel Niculae spune că nu îi poartă ranchiună lui Dan Șucu, mai ales că nici obiectivele echipei, sub îndrumarea sa, nu au fost îndeplinite la finele sezonului 2023/2024.

Însă, fostul atacant este sigur că relația cu omul de afaceri se poate reface, în timp, la momentul potrivit, deoarece nu sunt resentimente.

„Sunt convins că lucrurile se vor rezolva. Lăsăm ancheta să se desfășoare… Trădat? (n.r. – de Dan Șucu). De ce să mă simt trădat? La final, dacă nu-ți atingi obiectivele, cât de prieten ai fi, îți strângi mâna și fiecare ne vedem de drumul său.

N-am mai vorbit de o perioadă de timp, dar asta nu înseamnă că nu o să mai vorbim…

Ce o să fac în viitor? Tot pe partea asta de administrativ. În antrenorat sunt prea mulți peri albi”, a declarat Daniel Niculae, în cadrul emisiunii „Hai la Podcast”, moderată de fostul fundaș Giani Kiriță.

„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă