Visează la Jocurile Olimpice  Daria Copos, fiica lui George Copos, e  multiplă campioană la echitație : „Când reprezint România sunt foarte mândră” +11 foto
Daria Copos

Visează la Jocurile Olimpice Daria Copos, fiica lui George Copos, e multiplă campioană la echitație: „Când reprezint România sunt foarte mândră”

  • Daria Copos, fiica de 13 ani a lui George Copos, visează să reprezinte România la Jocurile Olimpice.
  • Fiica fostului patron de la Rapid face parte din lotul național de echitație, este multiplă campioană la categoria ei de vârstă și medaliată cu aur alături de echipa „tricoloră” la diverse Grand Prix-uri și la Cupa Națiunilor.

Daria Copos a început să facă echitație la 9 ani. Din 2022 a decis că vrea să facă performanță și a avut un salt important.

Daria Copos
Daria Copos

Galerie foto (11 imagini)

Daria Copos Daria Copos Daria Copos Daria Copos Daria Copos
+11 Fotografii
labels.photo-gallery

În doar doi ani, a devenit parte din echipa națională a României, alături de care a câștigat locul 1 la Grand Prix-ul de la Linz (2024), locul 1 la Cupa Națiunilor (Samorin, Slovacia, 2024), precum și titlul de campioană națională la copii 2 (2024), Cupa României la copii 2 (2023 și 2024) și Cupa Federației (2023), potrivit unui comunicat emis de Sports Net, agenție de marketing sportiv care se ocupă de imagine și comunicare pentru Daria Copos.

Daria Copos, fiica lui George Copos, vrea să reprezinte România la Jocurile Olimpice

Daria și-a stabilit obiective clare, chiar dacă este încă un copil.

„Visul meu este să reprezint România la Jocurile Olimpice. Știu că am voință, iar cu ajutorul oamenilor care sunt lângă mine și mă susțin, voi putea ajunge la acest vis. Este țelul meu în sport.

Când reprezint România sunt foarte mândră, suntem o echipă la lot, mă simt incredibil. Când am început sportul acesta, dacă mi-ar fi spus cineva că la 13 ani voi reprezenta România, nici nu credeam.

Este un sentiment unic”, a mărturisit Daria.

Sportiva spune că e foarte importantă conexiunea pe care o leagă cu animalul alături de care se pregătește.

„Am trei cai, în fiecare zi fac antrenament cu fiecare. Am antrenamente de sărituri, de dresaj, iar performanta pentru mine înseamnă să fii dedicat, să mergi la multe concursuri, să ai grijă de cai și de nevoile lor.

Mereu încerc să petrec cât mai mult timp cu ei, pe lângă sport vreau să am și o conexiune cu ei, pentru că sunt animale unice. Nu prea petrec timp cu prietenii de la școală, petrec mai mult timp cu caii mei, nu am timp de multe lucruri”, mai spune Daria.

Sportiva spune că își găsește calmul și echilibrul în timpul petrecut alături de Campari, unul dintre caii alături de care concurează:

„Campari este experimentată, m-a ajutat să învăț bazele săriturilor, a fost învățătoarea mea, nu m-a taxat niciodată.

Vorbesc des cu ea, când sunt tristă mă duc la ea în boxă, îmi pun fân pe jos și stau cât mănâncă, mă încarcă cu energie pozitivă”.

Daria este fiica din a doua căsătorie a lui George Copos, cu Elena Copos, fostă Stoica. Omul de afaceri mai are o fată, Alexandra, 38 de ani, din primul mariaj, cu Cristiana Copos.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”