Concediere  Logan Sargent  va fi dat afară de la Williams. Mick Schumacher îl va înlocui
Sargent și Schumacher / Foto: edit Imago

ConcediereLogan Sargent va fi dat afară de la Williams. Mick Schumacher îl va înlocui

  • Williams pregătește o modificare în echipă, odată cu Marele Premiu al Italiei, la Monza, de pe 1 septembrie
  • Logan Sargeant, implicat într-un accident în antrenamentele libere pentru Marele Premiu al Olandei, va fi concediat de echipa britanică.

Presa Internațională anunță că Williams s-a săturat de eșecurile lui Logan Sargeant și îl va înlocui pentru ultimele nouă curse ale sezonului.

Din primele informații, cel care va face echipă în continuare cu Alexander Albon este neamțul Mick Schumacher, fiul fostului multiplu campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher.

Potrivit Marca, decizia a fost deja luată, urmând a fi făcută publică la începutul săptămânii viitoare.

A luat foc  Accident grav în Marele Premiu al Olandei » Monopostul lui Logan Sargeant  s-a izbit de parapet!  Pilotul a scăpat
Citește și
A luat foc Accident grav în Marele Premiu al Olandei » Monopostul lui Logan Sargeant s-a izbit de parapet! Pilotul a scăpat
Citește mai mult
A luat foc  Accident grav în Marele Premiu al Olandei » Monopostul lui Logan Sargeant s-a izbit de parapet! Pilotul a scăpat

Iese Sargeant, intră Schumacher

Mick Schumacher se întoarce în Marele Circ după o pauză de un an și jumătate. Ultima oară a fost pilotul celor de la Haas, în 2022, însă i s-a reziliat contractul pentru performanțele slabe și numeroasele accidente suferite.

Între timp, Mick a fost pilot de teste la Mercedes și a participat la WEC (Campionatul Mondial de Anduranță) alături de Alpine. Însă, nu și-a pierdut niciodată dorința de a reveni ca titular în Formula 1.

De partea cealaltă, Logan Sargeant plătește tribut rezultatelor foarte slabe din acest sezon, dar și a accidentului din antrenamentele libere pentru GP al Olandei.

Acesta a scăpat monopostul de sub control și a lovit violent în parapet. Imediat, monopostul a fost cuprins de flăcări, iar americanul a fost îndrumat de la boxe să părăsească de urgență zona.

Daune totale: 1.000.000 de euro. Acesta nu va plăti reparațiile din banii săi, însă va plăti direct cu locul în echipă.

O mare parte din munca depusă s-a sfârșit într-un parapet”, a declarat dezamăgit James Vowles, directorul echipei Williams.

Un singur punct a câștigat Logan Sargent în cele 36 de curse bifate în Formula 1, de la debutul său în 2023.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”