OLARU PLEACĂ  Ofertă pentru căpitanul FCSB! Care e  prețul cerut  de campioana României
Darius Olaru a devenit cel mai important om din lotul campioanei României

OLARU PLEACĂ Ofertă pentru căpitanul FCSB! Care e prețul cerut de campioana României

  • FCSB își poate pierde căpitanul în această vară: are oferte, iar prețul cerut e de 6-7 milioane de euro
  • Patronul echipei a anunțat că despărțirea de Olaru se va produce după meciurile din play-off-ul Europa League.
Suspendat  Pierdere  importantă  pentru FCSB înaintea meciului tur cu LASK Linz
Citește și
Suspendat Pierdere importantă pentru FCSB înaintea meciului tur cu LASK Linz
Citește mai mult
Suspendat Pierdere importantă pentru FCSB înaintea meciului tur cu LASK Linz

FCSB și-a vândut în această vară cel mai bun om al sezonului trecut, pe Florinel Coman, cedat la Al Gharafa în schimbul a 5.15 milioane de euro.

Acum a venit rândul lui Darius Olaru, căpitanul și unul dintre cei mai buni pasatori ai echipei în sezonul precedent, să aibă oferte. 

Căpitanul roș-albaștrilor are statistici excelente în acest start de sezon: 7 goluri și 3 pase decisive în 9 meciuri.

Mijlocașul de 26 de ani e urmărit atent de mai multe echipe, iar patronul echipei, Gigi Becali, a anunțat că sunt chiar și oferte oficiale pentru căpitanul de la FCSB. Și prețul cerut de el e unul pe măsură, circa 7 milioane de euro.  

„Acum nu discutăm despre plecări. Olaru are oferte, dar discutăm doar după play-off-ul de Europa League. Să vedem cât o să cerem pe Olaru, pe la 6-7 milioane de euro. Dar nu vreau să discutăm asta acum”, a zis Gigi Becali. 

Darius Olaru, start incredibil de sezon, salariu mărit

Pentru Darius Olaru, startul de sezon e unul cu statistici grozave. Are deja 9 meciuri, a marcat de 7 ori în toate competițiile și a mai reușit alte 3 pase decisive. Iar raportul minute / goluri e excelent. Căpitanul FCSB are un gol la fiecare 90 de minute. 

În cazul în care nu va pleca de la FCSB, Darius oricum va beneficia de o mărire de salariu.

În prezent fotbalistul adus de la Gaz Metan în 2020 câștigă 20.000 de euro lunar, sumă care va crește cu 10.000 dacă va continua la FCSB.  

Darius Olaru se apropie de 200 de meciuri la FCSB

Olaru a fost cumpărat în ianuarie 2020 de la Gaz Metan, însă a mai fost lăsat acolo încă 6 luni.

Din vara lui 2020 a strâns 183 de meciuri în tricoul FCSB, a marcat de 40 de ori și a mai oferit alte 33 de pase decisive. În tot acest timp a cucerit 3 trofee cu  FCSB, titlul, Cupa și Supercupa României.  

Gigi Becali cere 7 milioane de euro pentru Darius Olaru, fotbalist care are o clauză de reziliere de 10 milioane.

Cota mijlocașului ofensiv pe transfermarkt este de fix 7 milioane, exact cât solicită FCSB în schimbul său. 

Olaru nu a vrut vacanță

Component al primei reprezentative la Euro 2024, Darius Olaru a avut doar 6 zile de vacanță, toate înaintea turneului final.

După întoarcerea din Germania, fotbalistul nu a vrut să stea acasă, a cerut să vină mai devreme la antrenamente, pentru a căpăta repede ritmul necesar meciurilor pentru tururile preliminare. 

„Nu am avut vacanță! Doar vreo 6 zile înainte de Euro. Nu prea mai am ritm pentru că am fost la Euro și nu am prea jucat. Am cerut să vin la antrenamente pentru că am nevoie să acumulez”, a zis Darius Olaru. 

600.000 de euro
a plătit FCSB celor de la Gaz Metan pentru a-l lua pe Olaru
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5