Gică Popescu, despre următorul antrenor al echipei FC Viitorul: "Probabil va fi român. Trebuie să facă o echipă cu personalitate"

Gică Popescu, despre următorul antrenor al echipei FC Viitorul: "Probabil va fi român. Trebuie să facă o echipă cu personalitate"

​Preşedintele FC Viitorul, Gheorghe Popescu, a declarat, luni, că gruparea din Ovidiu şi-ar dori un antrenor român şi a subliniat că decizia înlocuirii lui Ruben de la Barrera s-a luat deoarece după cinci luni nu s-a observat o îmbunătăţire.

Gica PopescuFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

"Avem o listă cu mai mulţi antrenori, probabil va fi român, e greu să găseşti antrenor străin pentru că e în decursul campionatului. Noi căutăm de fapt un manager, la noi e mai complex pentru că pe lângă echipa mare avem echipa a doua, plus U19. Trebuie un antrenor care să facă o echipă cu personalitate cum am avut până acum, care să atace cu plăcere, să pună probleme indiferent de adversar şi dacă jucăm acasă sau afară.

Noi i-am pus antrenorului anumite condiţii tehnice, ştia foarte bine filozofia noastră, obiectivele, dar după 5 luni nu am văzut ca lucrurile să se îmbunătăţească. Totul a culminat cu imaginea de la meciul cu Dinamo, o echipă cu probleme. Nici mie, nici lui Hagi nu ne-a plăcut să luăm această hotărâre, vrem proiecte pe termen lung, dar credem că era necesar", a declarat Popescu la Digisport.

El a comentat şi faptul că Gabriel Iancu a dat de înţeles după meciul cu Dinamo că nici jucătorii nu agrează stilul spaniolului.

"Ca şi căpitan de echipă n-ar fi trebuit să facă acele declaraţii, trebuiau rezolvate problemele în interior dacă erau. Dacă se întâmpla ceva în vestiar am fi aflat, izbucnirea lui Iancu ne-a surprins pe toţi. Dar Ruben a fost respectat, a respectat la rândul lui jucătorii, nu a fost nicio problemă în vestiar", a mai spus Popescu.

FC Viitorul Constanţa anunţă că a întrerupt, începând de astăzi, de comun acord, raporturile contractuale cu staff-ul tehnic al formaţiei noastre condus de tehnicianul Ruben de la Barrera.

Ruben de la Barrera a preluat echipa din Ovidiu la 7 august.

Citește și: FC Viitorul, fără antrenor - Ruben de la Barrera, demis după doar câteva luni

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5