Transfer Vadim Rață pleacă de la Voluntari, dar  rămâne în Liga 1
Vadim Rață (stânga) pleacă de la Voluntari, club la care a adunat 120 de prezențe. Foto: sportpictures.eu

TransferVadim Rață pleacă de la Voluntari, dar rămâne în Liga 1

  • Dorit de Dinamo și Petrolul, Vadim Rață (31 de ani) va juca tot în Liga 1. Mijlocașul a ales-o însă pe Universitatea Cluj, iar FC Voluntari și-a dat acordul pentru transfer.

Vadim Rață (31 de ani) nu va continua și din vară la FC Voluntari, club care a retrogradat la finalul ultimei ediții de Superligă. Internaționalul moldovean va juca la Universitatea Cluj, care a câștigat lupta cu Petrolul și Dinamo.

Vadim Rață, transfer la U Cluj

Mijlocașul a fost dorit insistent de ardeleni, iar clubul ilfovean și-a dat acordul de transfer. FC Voluntari va încasa și o sumă de bani în schimbul lui Rață, care a mai fost vândut o dată, la FCSB, în 2022, pentru 300.000 de euro. A revenit repede la Voluntari, după doar 3 săptămâni.

Rață și Universitatea Cluj au negociat în ultimele zile, ardelenii forțând nota în momentul în care au aflat că Petrolul și Dinamo și l-ar fi dorit și ele pe mijlocaș.

8 plecări de la Voluntari

Vadim Rață nu e singurul jucător plecat în această vară de la Voluntari. Ilfovenii au ajuns la un acord și cu Bautista Cascini (26 de ani) privind rezilierea, fiind unul dintre jucătorii cu salarii mari din lot.

În afara celor doi, mai sunt alți 6 jucători care au terminat contractele cu echipa din Voluntari: Adam Nemec, Patricio Matricardi, Cristian Paz, Daniel Florea, Mihai Răduț și Lukas Droppa.

Florin Pîrvu termină azi contractul!

Semne de întrebare la Voluntari sunt și în privința antrenorului. Florin Pîrvu termină contractul azi, iar o caluză de prelungire exista doar în cazul în care ar fi salvat echipa de la retrogradare.

Sunt foarte mari șanse ca fostul tehnician al Petrolului să nu mai continue la Voluntari, șefii fiind nemulțumiți de munca lui Pîrvu, dat fiind faptul că echipa ar fi avut nevoie de doar un egal în ultima etapă pentru a nu retrograda. Fapt care nu s-a întâmplat.

Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !
MÂNDRI DE VOI!   România  e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Nationala
02.07
MÂNDRI DE VOI! România e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Citește mai mult
MÂNDRI DE VOI! România e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Program Superliga 2024 - 2025  Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1
Liga 1
01.07
Program Superliga 2024 - 2025Când se joacă derby-urile, cum arată țintarul complet al Ligii 1
Citește mai mult
Program Superliga 2024 - 2025 Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1