DigiSport: VIDEO Bianca Andreescu a izbucnit în timpul meciului cu 
ucraineanca Marta Kostuyk: „TACI!” Au intervenit agenții de pază

DigiSport: VIDEO Bianca Andreescu a izbucnit în timpul meciului cu ucraineanca Marta Kostuyk: „TACI!” Au intervenit agenții de pază

Jucătoarea canadiană cu origini românești Bianca Andreescu (23 de ani, 44 WTA) a fost eliminată în primul tur al turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 780.637 de dolari, fiind învinsă în trei seturi, 2-6, 6-3, 7-6 (7/5), de ucraineanca Marta Kostyuk, într-o partidă disputată luni.

Bianca AndreescuFoto: Foto Olimpik/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kostyuk a salvat trei mingi de meci în setul decisiv și s-a impus după două ore şi 43 de minute de joc în faţa campioanei de la US Open 2019. Ea o va înfrunta în optimi pe Caroline Garcia din Franţa, favorita numărul 2, calificată direct în turul secund.

În actul decisiv, a avut loc un episod tensionat. La scorul de 2-2, Bianca Andreescu a fost deranjată de un spectator care striga de fiecare dată când ea greșea și a țipat din toate puterile către acesta: ”Taci!”.

Citește articolul integral pe DigiSport.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”