Cel MAI SCUMP DIN LUME  Tricoul aniversar al Barcelonei are un   preț exorbitant
FC Barcelona are oficial cel mai scump tricou din lume

Cel MAI SCUMP DIN LUME Tricoul aniversar al Barcelonei are un preț exorbitant

  • FC Barcelona are oficial cel mai scump tricou din lume, anunță cotidianul de casă al catalanilor, Mundo Deportivo
  • Varianta de top a tricoului aniversar 125, cu număr, logo-ul UEFA Champions League și numele jucătorilor ajunge la 184.99 euro, adică 924.95 lei!
  • Firma Nike îmbracă le îmbracă și pe Paris Saint-Germain, Inter, Atletico Madrid, Liverpool și Chelsea, echipe ale căror tricouri costă mai puțin

Varianta tricourilor de top ale rivalilor de la Real Madrid, sponsorizați de compania germană Adidas, costă cu 15 euro mai puțin, fără să conțină vreun element grafic în plus față de varianta de bază.

Ignorat din nou   Ianis Hagi  a fost exclus de Rangers de pe lista de Europa League
Citește și
Ignorat din nou Ianis Hagi a fost exclus de Rangers de pe lista de Europa League
Citește mai mult
Ignorat din nou  Ianis Hagi a fost exclus de Rangers de pe lista de Europa League

Tricoul aniversar al Barcelonei, la mare preț

Miercuri, 4 septembrie, FC Barcelona și-a prezentat al doilea echipament pe care superstarurile Barcelonei îl vor purta la meciurile din acest sezon.

Este vorba despre tricourile care celebrează 125 de ani de la înființarea clubului. Acestea sunt de culoare neagră, iar stema, numărul și logo-ul sponsorului tehnic Nike sunt conturate cu linii blaugrana.

Prețul de bază al tricoului este de 114,99 euro, însă adevărații socios se pot bucura și de o variantă de top, care ajunge la 184,99 euro.

Versiunea Premium conține numele și numărul jucătorului favorit, dar și logo-urile La Liga și UEFA Champions League.

  • varianta basic: 99,99 euro
  • varianta intermediară: 114,99 euro
  • versiunea Advanced Tech: 149,99 euro
  • versiunea Advanced Tech cu logo, nume și număr jucător: 184,99 euro

Barcelona, în fruntea granzilor cu sponsor Nike

Tricourile Barcelonei sunt mai scumpe decât cele ale rivalilor Inter, Atletico Madrid, Liverpool sau Chelsea, echipe sponsorizate și ele de Nike.

Compania americană de echipament sportiv a fixat pentru aceste formații un preț de bază de 100 de euro, în timp ce varianta Advanced costă maximum 150 de euro.

  • Tricoul campioanei României FCSB, sponsorizată tot de Nike, se vinde în magazinul oficial cu suma de 90 de euro (450 de lei)

Barcelona - Real Madrid 1-0 la tricouri

În comparație cu FC Barcelona, Real Madrid, echipă sponsorizată de Adidas, compania rivală a celor de la Nike, vinde varianta de top cu 169.99 euro.

Versiunea de lux a celebrelor tricouri blanco nu conține însă elementele întâlnite pe echipamentul aniversar al celor de la FC Barcelona.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”