FCSB - Rapid    Imagini și  informații de la stadion : agitație la porți + bannere ironice +33 foto
FCSB - Rapid București FOTO GOLAZO.ro

FCSB - Rapid Imagini și informații de la stadion: agitație la porți + bannere ironice

  • Toate detaliile despre FCSB - Rapid, derby-ul etapei a 14-a din Superliga, azi ora 21:00
Un "doi" și mulți de zero   FCSB - Rapid 0-0 . Cătălin Țepelin, 7 scurte de la masa presei: ce a câștigat Șumudică, ce a pierdut FCSB
Citește și
Un "doi" și mulți de zero FCSB - Rapid 0-0. Cătălin Țepelin, 7 scurte de la masa presei: ce a câștigat Șumudică, ce a pierdut FCSB
Citește mai mult
Un "doi" și mulți de zero  FCSB - Rapid 0-0 . Cătălin Țepelin, 7 scurte de la masa presei: ce a câștigat Șumudică, ce a pierdut FCSB

Totul despre FCSB - Rapid, derby pe Arena Națională

19:50 Fanii oaspeților încep să intre în Peluza Nord a Arenei Naționale

19:40 Sosirea celor de la FCSB la stadion

19:30 Agitație mare la porți

Deși mai este o oră și jumătate până la start, la porțile Arenei Naționale sunt deja foarte mulți suporteri:

FCSB - Rapid, inainte de meci FOTO GOLAZO (7).jpeg
FCSB - Rapid, inainte de meci FOTO GOLAZO (7).jpeg

Galerie foto (33 imagini)

FCSB - Rapid, inainte de meci FOTO GOLAZO (2).jpeg FCSB - Rapid, inainte de meci FOTO GOLAZO (3).jpeg FCSB - Rapid, inainte de meci FOTO GOLAZO (4).jpeg FCSB - Rapid, inainte de meci FOTO GOLAZO (5).jpeg FCSB - Rapid, inainte de meci FOTO GOLAZO (6).jpeg
+33 Fotografii
labels.photo-gallery

19:10 Banner ironic al galeriei giuleștene

„Nu dați bani pe coregrafii / Sunt sponsorizate, copii”

FCSB - Rapid    Imagini și  informații de la stadion : agitație la porți + bannere ironice FCSB - Rapid    Imagini și  informații de la stadion : agitație la porți + bannere ironice

19:00 Sosirea rapidiștilor la stadion

17:10 Rapidiștii mai au 350 de bilete

„Ultimele 350 de bilete sunt disponibile la casa de bilete dinspre Bd. Pierre de Coubertin. Accesul în stadion se face începând cu ora 18:30”, a anunțat clubul Rapid, care a primit de la organizatori 8.600 de bilete în Peluza Nord a Arenei.

16:10 Jambor nu a prins lotul

Atacantul Timotej Jambor (21 de ani) nu este nici de această dată în lotul Rapidului. Marius Șumudică nu s-a bazat pe el nici etapa trecută, cu Farul, 5-0.

👥 Lotul nostru pentru partida cu FCSB ✌️

Posted by FC Rapid 1923 on Sunday 27 October 2024

14:22 FCSB - Rapid, războiul galeriilor

Ultrașii giuleșteni au afișat sâmbătă noapte mai multe bannere ironice referitoare la „Scandalul Eșarfa” care a avut loc la Glasgow, înainte de Rangers - FCSB.

Șefii facțiunii Peluza Nord FCSB i-au obligat pe românii care voiau să cumpere bilet la meciul de pe Ibrox Park să cumpere și o eșarfă în valoare de 15 lire sterline.

Mai multe detalii aici:

FCSB - Rapid, războiul galeriilor  Ultrașii din Giulești își șicanează rivalii. Mai multe  bannere ironice  au apărut peste noapte în București
Citește și
FCSB - Rapid, războiul galeriilor Ultrașii din Giulești își șicanează rivalii. Mai multe bannere ironice au apărut peste noapte în București
Citește mai mult
FCSB - Rapid, războiul galeriilor  Ultrașii din Giulești își șicanează rivalii. Mai multe bannere ironice au apărut peste noapte în București

13:39 Șumudică a dezvăluit detaliul care poate face diferența în derby-ul cu FCSB

Marius Șumudică (53 de ani) a afirmat că absența lui Daniel Bîrligea (24 de ani) din lotul campioanei FCSB reprezintă un avantaj pentru Rapid.

Bîrligea va rata derby-ul cu Rapid, atacantul fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Citește aici ce a declarat antrenorul Rapidului înainte de derby-ul cu FCSB:

Avantajul Rapidului Șumudică a dezvăluit detaliul care poate face diferența în derby-ul cu FCSB: „Este clar  o pierdere  pentru ei”
Citește și
Avantajul RapiduluiȘumudică a dezvăluit detaliul care poate face diferența în derby-ul cu FCSB: „Este clar o pierdere pentru ei”
Citește mai mult
Avantajul Rapidului Șumudică a dezvăluit detaliul care poate face diferența în derby-ul cu FCSB: „Este clar  o pierdere pentru ei”

FCSB, doi ani fără victorie într-un derby cu Rapid. Elias Charalambous: „Asta e doar statistică”

Ultima victorie înregistrată de FCSB într-un derby cu rivala Rapid a fost pe 6 noiembrie 2022, scor 3-1. Pentru Elias Charalambous, statistica nu reprezintă un factor important.

FCSB nu se poate baza pe Bîrligea la meciul cu Rapid, atacantul fiind suspendat.

„În campionat trecem printr-un moment foarte bun, desigur, nu ne place să pierdem, dar asta face parte din joc. Cel mai bun mod de a ne reveni este să jucăm un nou meci.

Este o ocazie de a repara statistica împotriva derby-urilor cu Rapid? Dacă ne luăm după istorie, nu am fost campioni 8 ani și am câștigat titlul. Ați zis că nu ne-am dus în grupele Europa League de mulți ani și ne-am dus anul acesta. Nu am câștigat Supercupa, acum am obținut și acest trofeu.

Astfel de lucruri sunt doar pentru statistică și atât. Va fi un meci diferit și ne dorim să câștigăm cu Rapid și să cucerim și titlul de campioni”, a declarat Charalambous.

Pentru mine, există o singură variantă cu Rapid: victorie. Echipa va fi schimbată total, nu vor mai fi mulți jucători. Edjouma, Baba nu vor mai fi pe teren. Pantea, Ștefănescu, Luis Phelipe, nici ei nu vor mai fi. Gigi Becali (DigiSport)

Marius Șumudică: „FCSB va dori să șteargă cu buretele înfrângerea cu Rangers”

Marius Șumudică a fost surprins de înfrângerea drastică suferită de FCSB pe terenul lui Rangers, scor 0-4, însă spune că rezultatul îi va motiva pe rivali.

„Va fi un derby, cu siguranță se vor motiva, sunt o echipă bună, campioana țării, ați văzut la ce nivel joacă, au ajuns să joace în grupe (în Europa League - n.r.).

Asta înseamnă foarte mult și cred că rezultatul de ieri (n.r. - joi seară, 0-4 cu Rangers) nu poate decât să-i motiveze și să demonstreze că sunt o echipă puternică. Vor dori să șteargă cu buretele acest insucces.

Credeți că e greu să îți dai seama cu ce echipă va juca FCSB duminică? Noi suntem pregătiți, îi analizăm profund și încercă să găsim soluții.

Sunt ferm convins că vor schimba, o să apară jucători noi și trebuie să fim pregătiți. Au jucători de valoare, Olaru, Tănase, sunt jucători cu experiență. La noi, nu scoți niciodată în evidență individualitățile. La noi, grupul este cel mai important”, a declarat Șumudică.

Rapid nu se poate baza pe Hromada (suspendat), în timp ce Kait și Săpunaru sunt accidentați.

peste 35.000
de fani sunt așteptați pe Arena Națională la derby-ul dintre FCSB și Rapid.

Detalii interesante despre FCSB - Rapid, conform lpf.ro:

  • FCSB şi Rapid sunt singurele echipe care, de-a lungul timpului, s-au confruntat în cinci competiţii majore diferite: SuperLiga, Cupa României, Supercupa, Cupa Ligii şi cupele europene.
  • Trei victorii, două remize şi două înfrângeri este palmaresul înregistrat de roş-albaştri pe teren propriu în campionatul curent. De partea cealaltă, rapidiştii au câştigat două dintre cele şapte deplasări din ediţia în curs, iar de alte trei ori au terminat la egalitate.
  • 24 octombrie 2011, FCSB - Rapid 0-0: a fost ultima remiză albă consemnată în confruntările directe din SuperLigă.
  • 6 noiembrie 2022, FCSB - Rapid 3-1: a fost ultimul succes bifat de gazdele din această rundă în duelurile cu feroviarii bucureşteni.
  • 27 mai 2023, FCSB - Rapid 1-5: cea mai clară victorie bifată în derby de către giuleşteni din postura de vizitatori.
  • Cea mai recentă dispută directă din SuperLigă: 19 mai 2024, Rapid - FCSB 2-0, goluri înscrise de Funsho Bamgboye şi Claudiu Petrila.
  • Antrenorul Marius Şumudică a mai întâlnit-o pe FCSB în toate competiţiile de 16 ori, palmaresul acestuia cuprinzând şase victorii (cinci cu Astra, una cu SC Vaslui), o remiză şi nouă înfrângeri.
  • 8 noiembrie 2010, Rapid - FCSB 0-0: a fost singura dispută dintre cele 16 în care nu s-a marcat. Pe banca adversă s-a aflat legendarul Marius Lăcătuş.
Un "doi" și mulți de zero   FCSB - Rapid 0-0 . Cătălin Țepelin, 7 scurte de la masa presei: ce a câștigat Șumudică, ce a pierdut FCSB
Liga 1
27.10
Un "doi" și mulți de zero FCSB - Rapid 0-0. Cătălin Țepelin, 7 scurte de la masa presei: ce a câștigat Șumudică, ce a pierdut FCSB
Citește mai mult
Un "doi" și mulți de zero  FCSB - Rapid 0-0 . Cătălin Țepelin, 7 scurte de la masa presei: ce a câștigat Șumudică, ce a pierdut FCSB
„Este corect să îi dăm o șansă”  Unul dintre oficialii CS Vâlcea a explicat decizia de a aduce un jucător care a ispășit o  pedeapsă pentru viol
Baschet
27.10
„Este corect să îi dăm o șansă” Unul dintre oficialii CS Vâlcea a explicat decizia de a aduce un jucător care a ispășit o pedeapsă pentru viol
Citește mai mult
„Este corect să îi dăm o șansă”  Unul dintre oficialii CS Vâlcea a explicat decizia de a aduce un jucător care a ispășit o pedeapsă pentru viol
„Ultimul an” la Oțelul   Dorinel Munteanu  sugerează că va părăsi echipa: „Mă gândesc, nu e ușor”
Liga 1
27.10
„Ultimul an” la Oțelul Dorinel Munteanu sugerează că va părăsi echipa: „Mă gândesc, nu e ușor”
Citește mai mult
„Ultimul an” la Oțelul  Dorinel Munteanu sugerează că va părăsi echipa: „Mă gândesc, nu e ușor”
Stabilitate financiară la Dinamo  Situația veniturilor de la club: „Buget de  peste 10 milioane de euro ”
Liga 1
27.10
Stabilitate financiară la Dinamo Situația veniturilor de la club: „Buget de peste 10 milioane de euro
Citește mai mult
Stabilitate financiară la Dinamo  Situația veniturilor de la club: „Buget de peste 10 milioane de euro ”
Planul lui Șumudică   Antrenorul Rapidului vrea să aducă în Giulești  fostul „decar”  al naționalei României
Liga 1
27.10
Planul lui Șumudică Antrenorul Rapidului vrea să aducă în Giulești fostul „decar” al naționalei României
Citește mai mult
Planul lui Șumudică  Antrenorul Rapidului vrea să aducă în Giulești fostul „decar” al naționalei României
Vișiniii, impact mai mare   Galeria Rapidului a impresionat înaintea jocului. Peluza Nord FCSB  s-a chinuit cu scenografia
Liga 1
27.10
Vișiniii, impact mai mare Galeria Rapidului a impresionat înaintea jocului. Peluza Nord FCSB s-a chinuit cu scenografia
Citește mai mult
Vișiniii, impact mai mare  Galeria Rapidului a impresionat înaintea jocului. Peluza Nord FCSB s-a chinuit cu scenografia
Cazul Yamal ia amploare Liga Profesionistă din Spania  îi denunță la poliție  pe ultrașii rasiști de la El Clasico
Campionate
27.10
Cazul Yamal ia amploareLiga Profesionistă din Spania îi denunță la poliție pe ultrașii rasiști de la El Clasico
Citește mai mult
Cazul Yamal ia amploare Liga Profesionistă din Spania îi denunță la poliție  pe ultrașii rasiști de la El Clasico
Drăguș, certat de colegi!  Românul are probleme tot mai mari la Trabzon: înlocuit la pauză,  conflict în vestiar  după meci
Stranieri
27.10
Drăguș, certat de colegi! Românul are probleme tot mai mari la Trabzon: înlocuit la pauză, conflict în vestiar după meci
Citește mai mult
Drăguș, certat de colegi!  Românul are probleme tot mai mari la Trabzon: înlocuit la pauză, conflict în vestiar după meci