Lovitură grea PSG, obligată să îi plătească o  sumă colosală  lui Kylian Mbappe
Kylian Mbappe (sursă foto: imago)

Lovitură greaPSG, obligată să îi plătească o sumă colosală lui Kylian Mbappe

  • PSG trebuie să îi plătească 55 de milioane de euro lui Kylian Mbappe, conform unei decizii a Ligii Profesioniste de Fotbal din Franța.
  • Suma reprezintă salariile pe ultimele trei luni, plus bonusul de loialitate.
  • Superstarul francez a părăsit-o ep PSG după șapte sezoane și a semnat cu Real Madrid până în 2029.

În cele șapte sezoane petrecute la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe a cucerit 17 trofee și a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului, cu 256 de goluri.

Memphis superstar Depay,  prezentare de gală  la Corinthians
Citește și
Memphis superstarDepay, prezentare de gală la Corinthians
Citește mai mult
Memphis superstar Depay,  prezentare de gală la Corinthians

PSG vs. Mbappe. Campioana Franței are 8 zile la dispoziție să achite datoria

Liga Profesionistă de Fotbal din Franța obligă clubul PSG la plata a 55 de milioane de euro în termen de opt zile. În caz contrar, campioana Franței riscă și alte sancțiuni anunță cotidianul L'Equipe.

După plecarea la Real Madrid, Kylian Mbappe a cerut clubului francez să îi plătească salariile din perioada aprilie-iunie 2024, la care se adaugă și un bonus de loialitate.

Comisia Juridică din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal din Franța a încercat o mediere între Paris Saint-Germain și Kylian Mbappe, respinsă însă de noul galactic de la Real Madrid.

Mbappe, salariu colosal în sezonul 2023-2024

Kylian Mbappe a câștigat o avere în sezonul precedent cu Paris Saint-Germain. Potrivit L'Equipe, Mbappe a câștigat 2 euro pe secundă pe Parc des Princes.

  • 75 milioane / an
  • 6 milioane euro / lună
  • 1,4 milioane euro / săptămână
  • 200.000 euro / zi
  • 8.333 euro / oră
  • 138.8 euro / minut
  • 2.33 euro / secundă

Kylian Mbappe va câștiga la Real Madrid 15 milioane de euro. Este cel mai mare salariu din echipa Galacticilor, însă nu și din La Liga.

Cel mai bine plătit fotbalist din campionatul Spaniei este Frenkie de Jong de la FC Barcelona, cu 18 milioane de euro, urmat de Kylian Mbappe cu 15 milioane și de Robert Lewandowski, 13 milioane euro.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5