Sorana Cirstea: "Am fost facuta peste tot in lume tiganca, idioata, dar nu am iesit de pe teren. De ce nu s-a oprit meciul imediat dupa incidentul cu Ilie?"

Sorana Cirstea: "Am fost facuta peste tot in lume tiganca, idioata, dar nu am iesit de pe teren. De ce nu s-a oprit meciul imediat dupa incidentul cu Ilie?"

Sorana Cirstea a pierdut meciul cu Johanna Konta, scorul fiind 1-1 dupa prima zi a disputei dintre Romania si Marea Britanie, din FedCup. La conferinta de presa, jucatoarea noastra a recunoscut suprematia britanicei (a spus de mai multe ori ca a fost invinsa de o jucatoare mai buna), insa a criticat-o pe Konta dintr-un singur motiv: a continuat jocul, iar dupa un game, scorul de 3-1, a inceput sa planga si a spus ca nu mai poate continua.

Sorana CirsteaFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

"Am fost facuta tiganca, idioata si mai stiu eu cum peste tot in lume. Nu am plans niciodata, am stat acolo si am jucat. Esti in FedCup, trebuie sa ti-o asumi, nu esti la Wimbledon. Nu am fost nici macar anuntata daca ies sau nu de pe teren. Arbitrul nu mi-a zis nimic, dintr-o data conta numai echipa Marii Britanii. Consider ca a fost o strategie (a britanicelor).

Bun, l-a eliminat pe domnul Nastase, dar la 3-1 ai inceput sa plangi. Ai mai jucat un game, nu mai avem zece ani. Stai in teren si joaca pana la final, nu mai suntem la gradinita. Publicul a fost de nota zece. ITF-ul are sediul la Londra. Johanna a exagerat. Se pare ca suntem mai puternici ca popor decat englezii (n.r. adica nu plangem din orice). Suntem romani si trebuie sa ne asumam ca vom fi persecutati" - Sorana Cirstea, la conferinta de presa de dupa meciul cu Johanna Konta.

Lucrurile au luat o intorsatura neasteptata dupa cateva game-uri din setul al doilea.

Firul actiunii:

Arbitrul de scaun il avertizeaza pe Ilie Nastase in legatura cu comportamentul unor spectatori, dupa ce Johanna Konta s-a plans de atitudinea acestora.

In acel moment, Ilie a replicat nervos si cu un vocabular care nu are ce cauta pe terenul de tenis. A primit avertisment, iar apoi, dupa ce l-a injurat si pe arbitrul principal (elvetianul Andreas Egli) a fost evacuat din arena.

Pana sa fie dat afara din incinta, Ilie Nastase le-a adresat cuvinte urate si adversarelor Johanna Konta si capitanului nejucator Anne Keothavong.

Nastase nu s-a oprit insa aici, acesta luandu-se si de o jurnalista britanica, acesteia spunandu-i, printre altele, ca este "urata si proasta". Aici poti citi mai multe.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5