Nu se joacă Prepeliță,  categoric  după ce echipa sa a rămas pe ultimul loc: „Nu tolerăm” +15 foto
Andrei Prepeliță/ Foto:sportpictures.eu

Nu se joacăPrepeliță, categoric după ce echipa sa a rămas pe ultimul loc: „Nu tolerăm”

  • Gloria Buzău - U Cluj 0-2. Andrei Prepeliță (38 de ani) a tras primele concluzii după eșecul ce păstrează Gloria Buzău pe ultimul loc în Liga 1.
  • Golurile celor de la U Cluj au fost marcate de Nistor (27), respectiv Thiam (43).

După înfrângerea cu U Cluj, Gloria Buzău rămâne pe ultimul loc al clasamentului, cu 5 puncte, la egalitate cu FCSB, însă echipa antrenată de Elias Charalambous are un meci în minus.

Gloria Buzău - U Cluj. Andrei Prepeliță: „Încercăm să găsim soluții”

Antrenorul de 38 de ani al Gloriei Buzău a tras primele concluzii și a anunțat că echipa din Crâng caută soluții pentru a deveni o echipă puternică.

De asemenea, Prepeliță a transmis că analizează evoluția jucătorilor săi, alături de conducere, iar cei care nu se ridică la standardele echipei ar putea pleca.

„Trebuie să ținem capul sus, să continuăm să muncim. Mergem pe principiile noastre. Eu am încredere în ei și cu siguranță pe viitor lucrurile se vor îmbunătăți.

Au început să apară și jucătorii care nu erau la un nivel fizic foarte bun, Tavares și Ion Gheorghe au intrat și ei. Mai avem un transfer, dar încă nu e semnat și probabil că nu l-au anunțat și nu o s-o fac eu. Încercăm să găsim soluții și să formăm o echipă puternică.

Ne apărăm cu toată echipa. Într-adevăr, la Craiova am avut 35 de minute bune, după care am făcut niște greșeli. Îmbucurătoare este intrarea lui Dragoș Grigore, cel care a făcut un meci bun. Am transferat azi un alt fundaș central și e o perioadă de selecție. Campionatul e lung. Poate ca moral era bine să obținem măcar un punct astăzi.

Sunt jucători care dacă nu se ridică la nivelul pe care ni-l dorim... Țin legătura cu săptămânal cu conducerea și fac o analiză, văd evoluțiile jucătorilor și nu o să tolerăm jucători care nu dau totul pentru Gloria Buzău”, a declarat Andrei Prepeliță la Digi Sport.

Gloria Buzău - U Cluj (meci). Foto: sportpictures.eu
Gloria Buzău - U Cluj (meci). Foto: sportpictures.eu

Galerie foto (15 imagini)

Gloria Buzău - U Cluj (meci). Foto: sportpictures.eu Gloria Buzău - U Cluj (meci). Foto: sportpictures.eu Gloria Buzău - U Cluj (meci). Foto: sportpictures.eu Gloria Buzău - U Cluj (meci). Foto: sportpictures.eu Gloria Buzău - U Cluj (meci). Foto: sportpictures.eu
+15 Fotografii
labels.photo-gallery

După primele 7 etape, Gloria Buzău este pe ultimul loc în Liga 1, cu 5 puncte. Pentru echipa din Crâng urmează duelul nou-promovatelor cu Unirea Slobozia, luni, 2 septembrie cu începere de la ora 19:00.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5