Mulțumire în Gruia   CFR Cluj , fără gol primit în cele patru dueluri europene: „E foarte important! Suntem favoriți cu Pafos” +9 foto
Anton Kresic, în CFR Cluj - Maccabi Petah Tikva / Foto: Sport Pictures

Mulțumire în Gruia CFR Cluj, fără gol primit în cele patru dueluri europene: „E foarte important! Suntem favoriți cu Pafos”

  • CFR Cluj a învins-o pe Maccabi Petah Tikva (Israel), scor 1-0, în Gruia, joi seară, în turul trei preliminar al Conference League, manșa retur.
  • Jucătorii clujeni sunt de părere că victoria este cât se poate de meritată.
  • În play-off, pentru un loc în faza principală din ECL, elevii antrenați de Dan Petrescu, se vor duela cu Pafos, pe 22 august la Cluj și pe 29 august în Cipru.

După 1-0 în tur, la Sofia, CFR Cluj s-a impus și în Gruia, cu același scor, și a obținut calificarea în play-off-ul Conference League.

Acolo, ardelenii vor înfrunta formația cipriotă Pafos, la care este legitimat mijlocașul român Vlad Dragomir.

PAFOS  Cine este adversara care stă între  CFR Cluj  și faza principală din Conference League
Citește și
PAFOS Cine este adversara care stă între CFR Cluj și faza principală din Conference League
Citește mai mult
PAFOS  Cine este adversara care stă între CFR Cluj și faza principală din Conference League

CFR Cluj - Maccabi Petah-Tikva. Anton Kresic: „Suntem favoriți cu Pafos”

Marcatorul unicului gol al partidei, fundașul central croat Anton Kresic, s-a arătat extrem de fericit de scorul final, dar și de faptul că și-a înscris numele pe tabela marcatorilor.

La duelul cu Pafos, Kresic consideră că echipa sa este mare favorită la calificare.

„Maccabi a fost o echipă bună, dar și noi am jucat bine, ca o echipă, și îmi felicit colegii. Sunt bucuros că am marcat. Am doi metri, trebuie să mai înscriu și eu.

Asta e cel mai important. Dacă nu iei gol, ai mai mari șanse să câștigi. Sunt foarte bucuros de acest aspect.

Pafos este echipă valoroasă, puternică, iar noi vom da totul și sper să ne calificăm în grupe. Avem prima șansă, da, sunt două meciuri și trebuie să dăm totul pentru că se poate întâmpla orice”, a declarat Anton Kresic, la Digi Sport, după meci.

CFR Cluj - Maccabi Petah-Tikva. Foto: sportpictures.eu
CFR Cluj - Maccabi Petah-Tikva. Foto: sportpictures.eu

Galerie foto (9 imagini)

CFR Cluj - Maccabi Petah-Tikva. Foto: sportpictures.eu CFR Cluj - Maccabi Petah-Tikva. Foto: sportpictures.eu CFR Cluj - Maccabi Petah-Tikva. Foto: sportpictures.eu CFR Cluj - Maccabi Petah-Tikva. Foto: sportpictures.eu CFR Cluj - Maccabi Petah-Tikva. Foto: sportpictures.eu
+9 Fotografii
labels.photo-gallery

Mario Camora: „Am meritat victoria”

Și căpitanul celor de la CFR Cluj, Mario Camora, este de părere că echipa sa a făcut un fotbal bun, superior adversarei din Israel.

În plus, faptul că CFR nu a primit gol în cele patru dueluri din Europa, până în acest moment, îi face pe ardeleni să fie optimiști înaintea duelului din play-off, cu Pafos.

Nu am primit gol, am stat siguri în apărare. O victorie importantă, de calificare. Asta e cel mai bine. Acum vom vedea. Cred că e o victorie meritată, am controlat jocul, am avut ocazii, dar e o victorie meritată.

Au avut mai multă posesie și în repriza a doua, dar noi i-am lăsat să facă asta. Au fost mereu cu spatele la poartă. Poate au avut unul-două șuturi pe poarta noastră, dar atât.

Noi nu am primit gol deloc în Europa. E foarte important. Dacă nu primești gol, ești mai aproape de a câștiga.

Cu Pafos sau Sofia, trebuie să analizăm bine adversarul, dar trebuie să ne concentrăm pe ce jucăm noi”, a declarat și Mario Camora, după meci.

Cele patru meciuri ale CFR-ului în Europa, în acest sezon:

  • CFR - Neman Grodno 0-0
  • Neman Grodno - CFR 0-5
  • Maccabi Petah Tikva - CFR 0-1
  • CFR - Maccabi Petah Tikva 1-0

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5