„Cârpeală” Panduru explică de ce nu s-a calificat FCSB în  Liga Campionilor
Veljko Birmančević și Baba Alhassan. Foto: Sport Pictures

„Cârpeală”Panduru explică de ce nu s-a calificat FCSB în Liga Campionilor

  • Fostul internațional Basarab Panduru (54 de ani) consideră că FCSB nu se va califica în Liga Campionilor atâta vreme cât patronul Gigi Becali (66 de ani) nu va investi sume importante în transferuri de jucători.
  • Panduru a pus înfrângerea suferită de campioana României în fața celor de la Sparta Praga (3-4 la general, în turul 3 preliminar) pe seama diferenței de valoare dintre cele două loturi.

Calificarea în Ligă ar fi adus 20,8 milioane de euro în conturile campioanei, însă FCSB a fost eliminată și s-a ales doar cu 1,05 milioane de euro pentru rezultatele din preliminarii.

Explicația haosului  Analiză GOLAZO.ro: ce stă în spatele  problemelor de la FCSB
Citește și
Explicația haosului Analiză GOLAZO.ro: ce stă în spatele problemelor de la FCSB
Citește mai mult
Explicația haosului Analiză GOLAZO.ro: ce stă în spatele problemelor de la FCSB

Panduru spune că diferența de valoare dintre FCSB și Sparta Praga a fost prea mare

„Dacă FCSB avea Coman în partea stângă, Olaru în dreapta, alt Olaru, alt Coman vârf - mă refer ca valoare - ar fi avut șansă să treacă, nu? Dar noi n-o să ajungem niciodată să avem așa ceva.

Ei ce au? Birmancevic într-o parte, 9 milioane. Haraslin, în cealaltă parte, 9-10 milioane. Noi n-avem forță financiară, dar vrem să luăm 30 de milioane. Adică noi cu cârpeală, nu băgăm bani, nu facem nimic, dar vrem 30 de milioane. Cum să iei 30 de milioane?

1,9 milioane de euro
a plătit FCSB pentru transferurile din această vară: Marius Ștefănescu (1,3 milioane), Daniel Popa, William Baeten (câte 300.000), David Kiki și Florin Tănase (ambii au venit gratis).

Noi n-avem cum cu jucători de 1 milion să te bați cu ăia de 9. I-ai văzut cum aleargă pe ăia de 9? N-ai văzut ce tehnică și viteză aveau Birmancevic și Haraslin? L-ai văzut pe unul să dea în tribună ca să scapă de ea?

Diferență mare rău de tot! Dar noi am vrea să luăm 30 de milioane. N-ai cum să iei! Investind 3 milioane vrei să iei 30? La noi nu se mai poate”, a declarat Panduru, la Prima Sport.

71,95 milioane de euro
valora lotul Spartei Praga la momentul „dublei” cu FCSB (suma a crescut după ce campioana Cehiei l-a transferat pe Albion Rrahmani de la Rapid). FCSB este cotată de Transfermarkt la 35,30 milioane de euro.

FCSB va juca în Europa League sau în Conference League

Eliminată de Sparta Praga din drumul spre grupele UEFA Champions League, FCSB a fost „retrogradată” în play-off-ul Europa League.

Meciul tur dintre LASK Linz și FCSB este programat joi, 22 august, cu începere de la ora 20:00, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe platforma Voyo. Returul va avea loc o săptămână mai târziu.

Dacă va fi eliminată de LASK Linz, campioana României va merge în faza ligii (fostele grupe) din Conference League.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”