DECIZIE  Valeriu Iftime, în culmea fericirii: „Andone rămâne la  Botoșani !”
Bogdan Andone continuă la FC Botoșani / Foto: Captură [email protected]

DECIZIE Valeriu Iftime, în culmea fericirii: „Andone rămâne la Botoșani!”

  • Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, își freacă mâinile de bucurie: l-a convins pe antrenorul Bogdan Andone (49 de ani) să continue la FC Botoșani!
  • Tehnicianul avea contract cu moldovenii doar până în această vară.

FC Botoșani poate fi considerată una dintre surprizele plăcute ale stagiunii precedente de Superligă. Moldovenii au început sezonul foarte slab și păreau condamnați la retrogradare încă din primele etape.

Nici măcar patronul echipei, Valeriu Iftime, nu mai credea că echipa sa se poate salva, deși spera la un miracol.

Cu toate acestea, a riscat totul pe o carte, în iarnă, care s-a dovedit a fi una câștigătoare. L-a numit antrenor principal pe Bogdan Andone, iar acesta și-a pus rapid strategia în aplicare.

A scăpat de jucătorii problematici de la echipă, în special străinii care nu se integraseră în vestiar.

Apoi, a adus câțiva jucători în care avea mare încredere, plus două-trei pariuri care, la final, s-au dovedit și ele unele foarte inspirate.

FC Botoșani a prins in extremis un loc de baraj pentru menținerea/promovarea în Superligă și a trecut fără emoții de CS Mioveni, echipă din Liga 2.

Valeriu Iftime l-a convins pe Bogdan Andone

Bogdan Andone avea contract cu FC Botoșani doar până la finalul ultimei etapei. Cum performanța sa a fost una foarte apreciată de specialiștii din fotbalul românesc, Valeriu Iftime s-a temut că-l va pierde în această fereastră de mercato.

Cu toate acestea, omul de afaceri a reușit să-l convingă pe Bogdan Andone să rămână la FC Botoșani pentru cel puțin încă două sezoane, după cum chiar acesta a anunțat pe rețelele sociale.

„Dragi iubitori ai sportului sau ai fotbalului din Botoșani, sunt acasă la Bogdan și vă dau o veste în premieră: Bogdan va rămâne antrenorul nostru măcar doi ani de zile.

Știu că îl iubiți mult, știu că mi-ați dat atâtea mesaje. D-aia am și filmat cu el, să vedeți că suntem împreună și că vine la Botoșani. 

Îți mulțumesc din toată inima, Bogdan. Suntem în Liga 1, sunt din nou fericit și dau mesaj tuturor iubitorilor de fotbal din Botoșani că vom continua și că de data asta încercăm să facem o echipă mult mai bună, mai solidă pentru ca anul viitor să nu mai avem aceleași trăiri”, a declarat Valeriu Iftime.

Bogdan Andone rămâne la FC Botoșani: „A fost greu”

În urmă cu o săptămână, Bogdan Andone recunoștea că are mai multe discuții cu formații din Cipru și România, însă nu luase o decizie finală.

Tehnicianul și-a analizat temeinic opțiunile și a ales să rămână alături de FC Botoșani și Valeriu Iftime pentru următoarele două sezoane.

„A fost greu, dar prin muncă și speranță că putem face lucrurile bine, cu încredere și credință, am reușit. Munca și speranța au fost factorii importanți și esențiali. Le mulțumesc și eu în numele meu și al echipei suporterilor, oamenilor care au fost la stadion”, a completat și Bogdan Andone.

CUM MERGEM LA MONDIALE  GOLAZO.ro simulează cum ar arăta  traseul din preliminariile CM  dacă tragerea la sorți ar fi acum
EURO 2024
03.07
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Citește mai mult
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Audiență record  Câți români s-au uitat la  România - Olanda  + câți bani încasează Pro TV
Nationala
03.07
Audiență record Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Citește mai mult
Audiență record  Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !