Cea mai în formă jucătoare din circuitul WTA, calificare în finala de la Strasbourg

Cea mai în formă jucătoare din circuitul WTA, calificare în finala de la Strasbourg

Danielle Collins a obținut calificarea în finala turneului WTA de la Strasbourg, după ce a învins-o în două seturi pe Anhelina Kalinina, scor 7-6(3), 6-2.

Danielle CollinsFoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

>> Monica Niculescu, în finala de dublu de la WTA Strasbourg

Danielle Collins, victorie cu Anhelina Kalinina în semifinale la Strasbourg

Danielle Collins s-a calificat vineri în finala turneului WTA de la Strasbourg.

Favorită numărul trei la turneul din Hexagon, cea mai în formă jucătoare din circuitul WTA a avut nevoie de o oră și 40 de minute pentru a o învinge pe ucraineanca Anhelina Kalinina (56 WTA).

Fără set pierdut la Strasbourg, Danielle Collins o va întâlni în finală pe conaționala Madison Keys (16 WTA), cea care a trecut în cealaltă semifinală de Liudmila Samsonova (19 WTA), scor 6-1, 6-3.

Dacă se va impune în finala de la Strasbourg, Danielle Collins va ajunge la trei titluri cucerite în 2024, după Miami și Charleston.

Danielle Collins și Madison Keys s-au mai întâlnit de două ori. Primul duel dintre cele două a avut loc în 2018, la Indian Wells (a câștigat Collins), iar ultima dispută datează din 2020, de la Brisbane (a câștigat Keys).

Internationaux de Strasbourg face parte din categoria WTA 500, se dispută pe zgură în perioada 18-24 mai, iar campioana en-titre este Elina Svitolina.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

În picaj Coeficientul României suferă după ce FCSB, Corvinul, CFR și Craiova au încheiat săptămâna europeană fără victorie »  Ce consecințe pot urma
Liga 1
26.07
În picajCoeficientul României suferă după ce FCSB, Corvinul, CFR și Craiova au încheiat săptămâna europeană fără victorie » Ce consecințe pot urma
Citește mai mult
În picaj Coeficientul României suferă după ce FCSB, Corvinul, CFR și Craiova au încheiat săptămâna europeană fără victorie » Ce consecințe pot urma
„Erau niște arzătoare”  Cum se apără Florentina Iușco după ce a fost  suspendată pentru dopaj : „Mi-am probat nevinovăția!”
Jocurile Olimpice
26.07
„Erau niște arzătoare” Cum se apără Florentina Iușco după ce a fost suspendată pentru dopaj: „Mi-am probat nevinovăția!”
Citește mai mult
„Erau niște arzătoare”  Cum se apără Florentina Iușco după ce a fost suspendată pentru dopaj : „Mi-am probat nevinovăția!”
Drum liber  Ținta #1 a lui Hagi poate ajunge  gratis  la Farul! CFR Cluj a intrat și ea pe fir
Campionate
26.07
Drum liber Ținta #1 a lui Hagi poate ajunge gratis la Farul! CFR Cluj a intrat și ea pe fir
Citește mai mult
Drum liber  Ținta #1 a lui Hagi poate ajunge gratis la Farul! CFR Cluj a intrat și ea pe fir
Exclusă de la JO  Antrenoarea Canadei, acuzată că și-a  spionat  adversarele cu drone
Jocurile Olimpice
26.07
Exclusă de la JO Antrenoarea Canadei, acuzată că și-a spionat adversarele cu drone
Citește mai mult
Exclusă de la JO Antrenoarea Canadei, acuzată că și-a spionat adversarele cu drone