Șumudică a adus un rebel  Noul atacant al Rapidului a postat un clip în care făcea sex, a adus femei în cantonament și a circulat cu un permis fals
Clinton N`Jie / Foto: Imago

Șumudică a adus un rebel Noul atacant al Rapidului a postat un clip în care făcea sex, a adus femei în cantonament și a circulat cu un permis fals

  • Rapid a oficializat, astăzi, transferul atacantului camerunez Clinton N'Jie (31 de ani)

Zilele trecute, GOLAZO.ro a relatat întâmplările extrasportive ale atacantului gabonez Aaron Boupendza, aflat pe lista Rapidului.

Acesta riscă închisoare după ce i-a fost furat telefonul, pe care a fost găsit, ulterior, un clip indecent, alături de o femeie.

Gabonul interzice pornografia, iar fotbalistul riscă cinci ani de închisoare.

De asemenea, N'Jie s-a ales cu maxilarul rupt după ce s-a bătut cu un pugilist într-un bar, la ora 2 dimineața.

N'Jie, un altfel de Boupendza

Dacă în cazul lui Boupendza sunt numeroase probleme birocratice, fotbalistul fiind prins între Rapid și Zamalek, în cazul lui Clinton N'Jie lucrurile sunt clare: a fost prezentat oficial în Grant.

Gata, s-a rezolvat  Rapid a oficializat  transferul lui Clinton N'Jie
Citește și
Gata, s-a rezolvat Rapid a oficializat transferul lui Clinton N'Jie
Citește mai mult
Gata, s-a rezolvat  Rapid a oficializat transferul lui Clinton N'Jie

Dincolo de CV-ul său fantastic, cu goluri pentru Olympique Lyon, Marseille, Dinamo Moscova și Sivasspor, fotbalistul camerunez a avut o viață agitată în afara terenului.

14 meciuri și zero goluri
a adunat Clinton N'Jie la Tottenham

Clinton N'Jie: prea zgomotos

În 2018, Clinton N'Jie a fost convocat la naționala Camerunului, pentru meciul amical cu Burkina Faso, din Franța.

Reunirea avea loc pe 24 mai, dar Clinton N'Jie a sosit în noaptea următoare, pe 25 mai, fără vreo explicație.

Ulterior, acesta a adus, pe furiș, două fete în camera sa de hotel, iar managerul hotelului a fost obligat să-i evacueze din cauza „zgomotelor indecente provocate”, în timpul activităților sexuale.

Permis „de Ucraina”

Tot în 2018, englezii de la „The Sun” povesteau cum Clinton se plimba nestingherit cu Bentley-ul prin Marseille, având la el un permis fals de Marea Britanie.

Inițial, francezii au fost „driblați” de actul arătat, însă mai multe erori de redactare de pe document i-au făcut mai atenți.

Prima eroare: țara în care s-a născut N'Jie era scrisă Cameroun, în franceză, în condițiile în care actul era britanic (Cameroon).

Cea de-a doua: adresa de domiciliu era trecută „Seven Sister Road”, o șosea de mare viteză din nordul Londrei, aproape de White Hart Lane.

Neatenția l-a costat scump pe N'Jie

În 2019, însă, a comis-o cel mai rău. N'Jie a postat un clip video pe contul de Snapchat, în timp ce făcea sex cu prietena sa.

Acesta nu știe exact pe ce a apăsat, iar videoclipul a devenit public. Instant, clipul a fost vizionat de mii de oameni, înainte ca fotbalistul să se prindă și să-l șteargă.

Îmi pare rău, băusem prea mult. Am sărbătorit noul contract și am vrut să citesc știrile. Am apăsat butonul greșit. Clinton N'Jie

La un an de la acest incident, Clinton N'Jie a ieșit public și și-a prezentat scuzele, pentru a putea reveni în naționala Camerunului.

Regret profund acest episod trist din viața mea, pe care nu l-am dorit și care m-a afectat profund. Atât pe mine, cât și pe cei dragi mie, familia mea.

Încă de la începutul acestei situații nefericite, am căutat cea mai bună modalitatea de a-mi exprima scuzele tuturor celor pe care i-am rănit sau cei care au fost șocați de imagini”, afirma N'Jie, în cadrul unui comunicat de presă în 2020.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5