Prea bătrân  Pancu spune că lui  Săpunaru  îi va fi greu să mai joace la Rapid: „Dacă nu cumva e Superman”
Cristian Săpunaru. Foto: IMAGO

Prea bătrân Pancu spune că lui Săpunaru îi va fi greu să mai joace la Rapid: „Dacă nu cumva e Superman”

  • Daniel Pancu (46 de ani), selecționerul României U21, consideră că Cristian Săpunaru (40 de ani) nu mai joacă la Rapid din cauza vârstei.
  • Fostul mare atacant al „giuleștenilor” spune că fundașului îi va fi din ce în ce mai greu să scape de statutul de rezervă.

Săpunaru a rămas pe bancă la ambele meciuri disputate de Rapid în acest sezon de Liga 1, 1-1 cu UTA Arad și 2-2 cu CFR Cluj.

Cristian Săpunaru e prea bătrân pentru a mai juca la Rapid, crede Daniel Pancu

Pancu a afirmat că antrenorul Neil Lennon (53 de ani) i-ar fi transmis un mesaj clar lui Săpunaru: nu mai este nevoie de el ca jucător.

Locul lui Săpunaru a fost luat de Filip Blazek (26 de ani), fotbalist transferat în această vară.

„E clar că el știe mai bine. Din ce am înțeles eu la Lennon, mesajul a fost scurt și la obiect. Avem nevoie de el ca altceva în cadrul clubului. E din partea tehnică.

Au avut discuții și de anul trecut. Din partea antrenorului, mesajul e clar: Nu ne mai ajută. Acționarii nu au jucat fotbal, nu aveau de unde să știe”, a declarat Pancu, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

„Va fi o problemă, dacă nu cumva e Superman”

Pancu crede că lui Săpunaru îi va fi dificil să revină pe teren.

„Cea mai mare problemă a lui Săpunaru este că atunci când va fi chemat nu va avea cum să joace. Trăiești doar din meciuri. Te sufoci repede, o să fii depășit.

Orice jucător de 40 de ani trăiește doar din meciuri. Aici va fi problema când se va apela la el. Doar dacă nu cumva e Superman”, a mai spus Pancu.

202 meciuri
a jucat Cristian Săpunaru pentru Rapid. A înscris 16 goluri și a oferit 4 pase decisive.

  • De-a lungul carierei, Cristian Săpunaru a jucat pentru echipele FC Național, Rapid București, FC Porto, Real Zaragoza, Elche, Pandurii Târgu Jiu, Astra Giurgiu, Denizlispor și Kayserispor.
  • A îmbrăcat de 36 de ori tricoul naționalei României.
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”