Decizia FIA în cazul scandalului momentului din Formula 1

Decizia FIA în cazul scandalului momentului din Formula 1

​FIA (n.r. Federaţia Internaţională de Automobilism) a hotărât că nu există niciun conflict de interese în ceea ce-l privește pe Toto Wolff, șeful echipei de Formula 1 a celor de la Mercedes.

Toto Wolff, seful celor de la Mercedes F1 TeamFoto: DPPI / AFP / Profimedia

Toto Wolff, șeful Mercedes, a scăpat de acuzația pentru conflict de interese

„După ce a revizuit Codul de conduită şi politica în privinţa conflictelor de interesele a Formula One Management (FOM - n.r. societatea deţinătoare a drepturilor comerciale ale Formulei 1) şi a confirmat că există măsuri de protecţie adecvate pentru a atenua orice conflict potenţial, FIA consideră că sistemul de gestionare a conformităţii al FOM este suficient de robust pentru a preveni orice dezvăluire neautorizată de informaţii confidenţiale.

FIA confirmă că nu există nicio anchetă în curs pe probleme de etică sau disciplină care să implice pe cineva”, a precizat FIA într-un comunicat de presă.

Întregul scandal i-a vizat pe Toto Wolff (șeful Mercedes F1 Team) și pe Susie Wolff. Soția oficialului din F1 este director general al F1 Academy, competiţia feminină administrată de FOM (n.r. Formula One Management).

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă