Cel mai rapid sold out Biletele la Dinamo - Universitatea Craiova  s-au vândut  în mai puțin de o zi
Dinamo revine pe stadionul „Arcul de Triumf” sâmbătă, de la 22:00, pentru meciul de campionat cu Universitatea Craiova

Cel mai rapid sold outBiletele la Dinamo - Universitatea Craiova s-au vândut în mai puțin de o zi

  • Dinamo revine pe stadionul „Arcul de Triumf” sâmbătă, de la 22:00, pentru meciul de campionat cu Universitatea Craiova
  • E cel mai rapid sold out al dinamoviștilor în Liga 1 și vine ca o consecință a prestațiilor convingătoare ale echipei lui Kopic, care au entuziasmat suporterii
Au sărbătorit în Giulești  Imagine din vestiarul lui  Dinamo  + ironie pentru rapidiști: „Le place tricoul nostru”
Citește și
Au sărbătorit în Giulești Imagine din vestiarul lui Dinamo + ironie pentru rapidiști: „Le place tricoul nostru”
Citește mai mult
Au sărbătorit în Giulești  Imagine din vestiarul lui Dinamo + ironie pentru rapidiști: „Le place tricoul nostru”

Dinamo a pus în vânzare biletele pentru duelul cu oltenii ieri la ora 17:00, iar acestea sunt aproape epuizate.

Mai sunt doar câteva tichete răzlețe la VIP și din operațiuni nefinalizate, iar arena va fi cu siguranță sold out în 24h.

Conducătorii roș-albilor vor să ducă echipa pe Arena Națională la meciurile cu cerere mare de bilete, însă momentan acest lucru nu e posibil din cauza evenimentelor programate pe stadion.

Chiar în seara meciului Dinamo - Craiova, pe Arenă e concert Ed Sheeran. Abia din a doua parte a lunii septembrie „câinii” vor putea evolua acolo la meciurile importante.

Pe „Arc” se pot pune în vânzare pentru fanii gazdă doar aproximativ 6.500 de bilete.

Decizie în premieră la Dinamo

Clubul a luat și o decizie în premieră: abonații vor putea anunța dacă nu ajung la meci, iar locul respectiv va fi repartizat unei alte persoane, doar pentru acea partidă.

Roș-albii vor astfel să evite situațiile precedente, în care, deși stadionul era sold out, au existat mai multe locuri libere din cauza abonaților care n-au putut fi prezenți.

„Revenim pe "Arc" în etapa a 7-a Superligii. Biletele sunt disponibile pe shop.dinamo1948.ro, prin rețeaua bilete.ro (magazinele Inmedio, Vodafone și Poșta Română) și la casa de bilete amplasată pe bulevardul Mărăști, în ziua meciului, în intervalul 13:00 - 22:45.

Abonații care nu vor ajunge la meci pot informa partenerul de ticketing al clubului, prin [email protected], pentru a oferi altui dinamovist șansa de a fi prezent pe stadion.

De asemenea, abonamentele pot fi emise și în format fizic pentru abonații care au optat inițial pentru formatul digital, la casa de bilete, în schimbul taxei de 10 RON”, au anunțat „câinii” pe Facebook.

Prețurile biletelor:

  • PCH: 35 RON
  • Tribuna 2: 60 RON
  • Tribuna 1: 90 RON
  • VIP: 300 RON
  • VIP experience: 450 RON

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”