Mai sunt 3.000 de bilete FCSB, spre sold out cu Sparta

  • Returul dintre FCSB și Sparta Praga, 1-1 în tur, este programat marți, 13 august, pe Stadionul „Steaua”, cu începere de la ora 21:30.
  • Meciul va fi liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct la Pro TV și pe voyo.ro

„Trebuie să ne calificăm. Am jucat atât de bine la Praga, de ce nu am juca atât de bine la noi acasă?

Va fi sold out, asta cu certitudine. La momentul de faţă mai sunt 3.000 de bilete disponibile, adică e cam gata”, a declarat MM Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB, la Prima Sport.

Stadionul are o capacitate de 31.254 de locuri.

Ghencea va fi plin la FCSB - Sparta Praga

Fanii au luat cu asalt site-ul clubului imediat după fluierul de final al meciului tur.

Actual record a fost stabilit la primul meci jucat de FCSB în Ghencea contra celor de la CFR Cluj, când 28.519 au asistat la acea partidă.

500.000 de euro
ar putea fi încasările la FCSB-Sparta Praga, în cazul în care partida se va disputa cu casa închisă

Prețuri bilete FCSB - Sparta Praga:

  • PELUZA - INEL 2 - 30 LEI
  • PELUZA - INEL 1 - 40 LEI
  • TRIBUNA 2 - INEL 2 - 60 LEI
  • TRIBUNA 2 - INEL 1 - 75 LEI
  • TRIBUNA 1 - INEL 2 - 100 LEI
  • VIP 2 - 150 LEI
  • VIP 1 - 300 LEI

Meciul tur dintre FCSB și Sparta Praga s-a încheiat, scor 1-1. Campioana României a deschis scorul prin Dawa, în minutul 61, dar cehii au egalat în minutul 78, după reușita lui Olatunji.

Sparta Praga a marcat pentru 2-1, însă golul lui Kairinen din minutul 90+3 a fost anulat cu ajutorul sistemului VAR, după ce arbitrul a văzut un fault la Edjouma.

Olaru, Şut, Lixandru şi Creţu sunt jucătorii care vor primi propuneri de mărire a salariului în cazul în care ne vom califica marţi. Gigi este foarte entuziast şi sper să fie entuziast şi marţi noapte Mihai Stoica
Sparta Praga-FCSB / Foto: Imago
Sparta Praga-FCSB / Foto: Imago

Galerie foto (11 imagini)

Sparta Praga-FCSB / Foto: Sport Pictures Sparta Praga-FCSB / Foto: Sport Pictures Sparta Praga-FCSB / Foto: Imago Sparta Praga-FCSB / Foto: Imago Sparta Praga-FCSB / Foto: Imago
+11 Fotografii
labels.photo-gallery
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”