S-a vrut show, a ieșit circ   Mayweather  l-a învins pe John Gotti lll, dar s-a ales cu critici după ce a gonit arbitrul din ring
Floyd Mayweather vs. John Gotti III / Foto: Imago

S-a vrut show, a ieșit circ Mayweather l-a învins pe John Gotti lll, dar s-a ales cu critici după ce a gonit arbitrul din ring

  • Fostul mare pugilist Floyd Mayweather (47 de ani) l-a învins pe John Gotti III (32 de ani) într-un meci demonstrativ, sâmbătă, la Ciudad de Mexico
  • Totuși, legendarul sportiv a fost aspru criticat pentru modul în care a ales să lupte. În special pentru faptul că a dat arbitrul afară din ring.

Ceea ce trebuia să fie o luptă de gală, între un campion retras și nepotul marelui mafiot american John Gotti, s-a transformat, de fapt, într-o partidă cu foarte multe fluierături și controverse.

Peste 20.000 de fani au asistat la luptă, însă foarte mulți au regretat alegerea făcută.

Mayweather, lipsit total de fair-play

Floyd Mayweather nu a avut nici problemă în a-și învinge adversarul. Totuși, vorbim despre un sportiv cu 50 de victorii la profesioniști și nicio înfrângere, care a unificat cinci centuri, și un pugilist semi-amator.

  • John Gotti III este cunoscut drept un sportiv de MMA.

Însă, problema a fost modul în care Floyd Mayweather a ales să abordeze duelul cu John Gotti III.

Acesta a apelat la lovituri interzise, profitând de faptul că nu există judecători într-o partidă demonstrativă.

În plus, atunci când arbitrul luptei intervenea - panamezul Hector Afu - Floyd Mayweather avea mereu ceva de comentat.

La un moment dat, „Money Boy” s-a enervat atât de tare încât l-a „eliminat” pe Afu din ring. L-a criticat și certat atât de vehement, încât Afu a fost nevoit să părăsească ringul.

În locul lui Hector Afu a intrat în ring un alt arbitru - Alfredo Uruzquieta.

Lupta dintre Mayweather și Gotti a părut o reglare de conturi, între doi prieteni certați.

Prima repriză a durat mai mult de două minte, cât ar fi trebuit, loviturile la ceafă au curs fără probleme din partea lui Mayweather, până la intervenția lui Afu, iar Gotti a venit total nepregătit pentru acest duel.

Nepotului fostului lider al familiei Gambino nu a profitat deloc de faptul că e cu 10 kilograme mai greu decât adversarul său, dar și mult mai înalt.

În runda a 5-a, Gotti a fost fluierat de spectatori pentru lipsa de determinare, curaj și mobilitate.

Floyd a condus ostilitățile până la finalul luptei. În ultima rundă, acesta a încercat să-l destabilizeze pe Gotti, arătându-i că nu va mai boxa cu garda sus, dar fără succes.

De asemenea, loviturile spre ceafa adversarului au continuată să vină din partea lui Mayweather.

Fiind o partidă demonstrativă, nu a fost desemnat un câștigător. Însă, învingătorul moral al partidei a fost Floyd Mayweather, care a demonstrat că nu și-a pierdut abilitățile legendare.

L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Nationala
17.09
„Joacă pe două posturi” Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Citește mai mult
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !