„Attack Fener”  Ultrașii lui Fenerbahce  s-au făcut de râs  cu scenografia, la derby-ul cu Galatasaray + Mourinho, ironizat: „Plângăciosul”
Banner Fenerbahce

„Attack Fener” Ultrașii lui Fenerbahce s-au făcut de râs cu scenografia, la derby-ul cu Galatasaray + Mourinho, ironizat: „Plângăciosul”

  • Fanii echipei lui Jose Mourinho au afișat la derby-ul cu rivala Galatasaray un banner uriaș pe care scria „Attack Fener”
  • Tradus din limba engleză, mesajul îndemna de fapt ca Fenerbahce să fie echipa atacată, nu să atace, așa cum intenționau suporterii

Galatasaray a câștigat Clasicul Turciei cu 3-1 chiar pe terenul rivalei istorice și are șapte victorii consecutive în Super Lig.

Ce nebunie vine la București!  Alarmă pentru FCSB.  Olympiacos  face scandal când se simte dezavantajată
Citește și
Ce nebunie vine la București! Alarmă pentru FCSB. Olympiacos face scandal când se simte dezavantajată
Citește mai mult
Ce nebunie vine la București!  Alarmă pentru FCSB. Olympiacos face scandal când se simte dezavantajată

Fener-Galata 1-3. Ultrașii gazdelor, 4 la engleză!

Derby-ul de pe Arena Şükrü Saracoğlu a început cu un moment uluitor oferit de ultrașii lui Fenerbahce.

Fanii galben-albaștrilor au desfășurat pe toată peluza un banner uriaș pe care scria „Attack Fener”, care în traducere din limba engleză reprezintă un îndemn ca propria echipă să fie atacată.

„Pe cel care a avut ideea acestui banner să nu îl mai lăsați să intre pe stadion. Pentru Dumnezeu, există acest îndemn în limba engleză? Puteau să pună «Hai», «Forța», «Dă totul», orice altceva.

Au îndemnat ca Fener să fie atacată iar «băieții» (n.r. Galatasaray) au venit și ți-au dat imediat trei goluri”, au comentat internauții pe rețelele de socializare.

Mourinho a „fugit” după Clasicul Turciei: „Plângăciosule”

Jose Mourinho a plecat val-vârtej de la stadion după ce a pierdut prima lui bătălie în Turcia cu rivala Galatasaray.

Portughezul nu a participat nici la conferința de presă și a motivat gestul prin faptul că rivalul Okan Buruk a stat prea mult de vorbă cu jurnaliștii la conferința de presă.

Mourinho a fost ținta ironiilor după meci, iar contul oficial al Galatei l-au numit „plângăcios” pe antrenorul care are în palmares 26 de trofee.

Cim Bom Bom a postat pe contul în engleză al clubului și o poză cu Buruk și Mourinho și mesajul „The winner one” („Câștigătorul”), aluzie la porecla portughezului „The special one” („Specialul”).

Fener cu ocaziile, Galata cu golurile

Fenerbahce a pierdut Clasicul cu Galatasaray, chiar dacă și-a zdrobit rivala la numărul de ocazii. Trupa lui Mourinho a avut 24 de șuturi la poartă din care a rezultat un gol, reușit din penalty de Edin Dzeko.

De partea cealaltă, Galatasaray a înscris de trei ori din 13 șuturi pe poartă. Livakovic, Mertens și Sara au marcat pentru liderul Galata, care s-a distanțat la cinci puncte de rivala de-o viață.

  • Ultima victorie a celor de la Galatasaray pe terenul lui Fenerbahce a fost pe 8 ianuarie 2023, scor 3-0

MM, vulcan anti-ARBITRI  Mihai Stoica îi cere lui Vassaras  să publice  discuțiile: „Costreie a zis că la Șut e doar o contră!”
Liga 1
22.09
MM, vulcan anti-ARBITRI Mihai Stoica îi cere lui Vassaras să publice discuțiile: „Costreie a zis că la Șut e doar o contră!”
Citește mai mult
MM, vulcan anti-ARBITRI  Mihai Stoica îi cere lui Vassaras să publice discuțiile: „Costreie a zis că la Șut e doar o contră!”
Ter Stegen s-a rupt!  Accidentare gravă pentru portarul Barcelonei: „Absolut  teribil ”
Campionate
22.09
Ter Stegen s-a rupt! Accidentare gravă pentru portarul Barcelonei: „Absolut teribil
Citește mai mult
Ter Stegen s-a rupt!  Accidentare gravă pentru portarul Barcelonei: „Absolut teribil ”
„Attack Fener”  Ultrașii lui Fenerbahce  s-au făcut de râs  cu scenografia, la derby-ul cu Galatasaray + Mourinho, ironizat: „Plângăciosul”
Campionate
22.09
„Attack Fener” Ultrașii lui Fenerbahce s-au făcut de râs cu scenografia, la derby-ul cu Galatasaray + Mourinho, ironizat: „Plângăciosul”
Citește mai mult
„Attack Fener”  Ultrașii lui Fenerbahce s-au făcut de râs cu scenografia, la derby-ul cu Galatasaray + Mourinho, ironizat: „Plângăciosul”
Peste capul lui Hagi  Antrenorul Farului nu a înțeles gestul făcut de  Alibec
Liga 1
22.09
Peste capul lui Hagi Antrenorul Farului nu a înțeles gestul făcut de Alibec
Citește mai mult
Peste capul lui Hagi  Antrenorul Farului nu a înțeles gestul făcut de Alibec