Ce nebunie vine la București!  Alarmă pentru FCSB.  Olympiacos  face scandal când se simte dezavantajată
Jose Luis Mendilibar, antrenorul lui Olympiacos

Ce nebunie vine la București! Alarmă pentru FCSB. Olympiacos face scandal când se simte dezavantajată

  • Olympiacos a pierdut în Grecia, 1-2 cu Aris, și roș-albii au contestat violent arbitrajul italianului Luca Pairetto. 
  • „Centralul” i-a eliminat pe directorul sportiv Darko Kovacevic și pe preparatorul fizic Christos Mourikis, care l-au insultat. Directorul general al clubului, Kostas Karapapas, s-a dus peste arbitri în vestiar după meci. 
  • Olympiacos va juca împotriva lui FCSB la București pe 28 noiembrie, în Europa League.

Pe 28 noiembrie, FCSB o va primi pe Olympiacos în Europa League. Și se pregătește de o atmosferă fierbinte. Nu doar pentru că ultrașii greci vor aprinde Arena Națională. Și oficialii roș-albilor o vor face, dacă rezultatul nu va fi în favoarea lor. 

Atenție, FCSB: PAOK are superportar! Kotarski a apărat un penalty la ultimul meci. „ Extraordinar ”, a spus Răzvan Lucescu
Citește și
Atenție, FCSB: PAOK are superportar!Kotarski a apărat un penalty la ultimul meci. „Extraordinar”, a spus Răzvan Lucescu
Citește mai mult
Atenție, FCSB: PAOK are superportar! Kotarski a apărat un penalty la ultimul meci. „ Extraordinar ”, a spus Răzvan Lucescu

Ultima săptămână nu a fost deloc bună pentru Oly. Câștigătoarea Conference League în 2023-2024, care învinsese pe linie în Grecia de la startul sezonului, trei meciuri, trei victorii, s-a împiedicat de două ori la rând în liga elenă:

  • 0-0 cu Panaitolikos (a)
  • 1-2 cu Aris Salonic (d)

Darko Kovacevic, directorul sportiv al lui Olympiacos, l-a insultat în italiană pe arbitrul Pairetto

Sâmbătă seară, stadionul „Kleanthis Vikelidis” s-a transformat într-un vulcan în prima repriză, când Aris avea 2-0 cu Olympiacos. 

Oaspeții au protestat vehement, convinși că la faza golului stoperul lor Ntoi fusese faultat și susținând că era marcatorul Moron era în ofsaid. 

Darko Kovacevic (în centru) a continuat să protesteze și după ce arbitrul l-a eliminat Darko Kovacevic (în centru) a continuat să protesteze și după ce arbitrul l-a eliminat
Darko Kovacevic (în centru) a continuat să protesteze și după ce arbitrul l-a eliminat

Pe margine, toți cei de pe banca de rezerve au contestat decizia arbitrului italian Luca Pairetto de a valida reușita lui Aris. 

Preparatorul fizic Christos Mourikis și directorul sportiv Darko Kovacevic au fost eliminați. 

Fostul atacant sârb, ex-Juventus și Lazio, care și-a încheiat cariera de jucător la Olympiacos, în 2009, l-a insultat în italiană pe „central”. 

3 este locul
pe care îl ocupă Olympiacos în Grecia după cinci etape. Are 10 puncte, la trei de liderul PAOK

Directorul general al lui Olympiacos s-a dus în vestiarul arbitrilor

După un meci pierdut și în care n-au reușit să înscrie decât în al șaselea minut de prelungire (El Kaabi), directorul general al clubului din Pireu s-a dus direct în vestiarul arbitrilor.

Kostas Karapapas i-a reproșat lui Pairetto faultul contra lui Ntoi înainte ca Aris să se desprindă la doă goluri.

Celor din cabina VAR le-a spus că au folosit greșit liniile ofsaidului și de aceea au considerat corectă poziția lui Moron la 2-0. 

Doar antrenorul lui Olympiacos admite că „Aris a fost mai rapidă, mai agresivă”

Antrenorul Jose Luis Mendilibar, spaniolul care a cucerit două trofee continentale doi ani la rând (2023 - Europa League cu Sevilla, 2024 - Conference cu Olympiacos), a fost unul dintre puținii oficiali roș-albi care au criticat echipa, jocul, nu arbitrul. 

Aris a fost mai rapidă, mai agresivă, a jucat mai mult mingea și a câștigat toate duelurile. Noi n-am fost agresivi și nu ne-am luptat cum ar fi trebuit Jose Luis Mendilibar, antrenorul lui Olympiacos

Tehnicianul basc, 63 de ani, a mai adăugat la conferință: „Aris a fost mai bună în toate zonele terenului. Noi nu am creat deloc pericol”.

MM, vulcan anti-ARBITRI  Mihai Stoica îi cere lui Vassaras  să publice  discuțiile: „Costreie a zis că la Șut e doar o contră!”
Liga 1
22.09
MM, vulcan anti-ARBITRI Mihai Stoica îi cere lui Vassaras să publice discuțiile: „Costreie a zis că la Șut e doar o contră!”
Citește mai mult
MM, vulcan anti-ARBITRI  Mihai Stoica îi cere lui Vassaras să publice discuțiile: „Costreie a zis că la Șut e doar o contră!”
Ter Stegen s-a rupt!  Accidentare gravă pentru portarul Barcelonei: „Absolut  teribil ”
Campionate
22.09
Ter Stegen s-a rupt! Accidentare gravă pentru portarul Barcelonei: „Absolut teribil
Citește mai mult
Ter Stegen s-a rupt!  Accidentare gravă pentru portarul Barcelonei: „Absolut teribil ”
„Attack Fener”  Ultrașii lui Fenerbahce  s-au făcut de râs  cu scenografia, la derby-ul cu Galatasaray + Mourinho, ironizat: „Plângăciosul”
Campionate
22.09
„Attack Fener” Ultrașii lui Fenerbahce s-au făcut de râs cu scenografia, la derby-ul cu Galatasaray + Mourinho, ironizat: „Plângăciosul”
Citește mai mult
„Attack Fener”  Ultrașii lui Fenerbahce s-au făcut de râs cu scenografia, la derby-ul cu Galatasaray + Mourinho, ironizat: „Plângăciosul”
Peste capul lui Hagi  Antrenorul Farului nu a înțeles gestul făcut de  Alibec
Liga 1
22.09
Peste capul lui Hagi Antrenorul Farului nu a înțeles gestul făcut de Alibec
Citește mai mult
Peste capul lui Hagi  Antrenorul Farului nu a înțeles gestul făcut de Alibec