Condamnat Patrice Evra n-a plătit pensia alimentară. Sentința: un an de  închisoare  cu suspendare
Patrice Evra. Foto: IMAGO

CondamnatPatrice Evra n-a plătit pensia alimentară. Sentința: un an de închisoare cu suspendare

  • Patrice Evra (43 de ani) a fost condamnat la 12 luni de închisoare cu suspendare condiționată și executare provizorie pentru abandon de familie, informează Le Parisien.
  • Fostul mare fotbalist are o restanță de 969.000 de euro la pensia alimentară, sumă pe care ar fi trebuit să o plătească fostei sale soții.

După 13 ani de căsnicie (25 de relație), Evra s-a despărțit în 2020 de Sandra, femeia cu care a avut doi copii, Lenny și Maona.

Patrice Evra, condamnat la închisoare pentru că și-a abandonat familia

Pe 9 iulie, Patrice Evra a fost condamnat de un tribunal din Nanterre, dar neagă acuzațiile și susține că deja a plătit.

„Domnul Evra a făcut apel, știind că i-a pus la dispoziție soției sale un apartament, o casă cu piscină în sudul Franței și că i-a împrumutat aproape două milioane de euro pentru viața de zi cu zi.

O sumă pe care ea refuză să o restituie, acesta fiind motivul acestui proces”, a spus Jérôme Boursican, avocatul fostului fotbalist.

De asemenea, Evra a fost obligat să plătească soției sale 4.000 de euro cu titlu de daune morale și 2.000 de euro cu titlu de cheltuieli de judecată.

Sper că, datorită acestei decizii, Patrice Evra va înțelege în sfârșit că nu este deasupra legii și că nu-ți poți abandona peste noapte soția și copiii. Cu atât mai mult cu cât s-au cunoscut când aveau 15 ani și ea l-a urmat peste tot în lume pentru a-i susține cariera de fotbalist Nathalie Dubois, avocata fostei soții a lui Patrice Evra

Patrice Evra, descris de fosta soție: „Un șobolan infect”

Într-un interviu din ianuarie 2020, Sandra a povestit cum Patrice a părăsit casa lor din Paris pentru a merge la muncă și nu s-a mai întors.

Fostul căpitan al naționalei Franței (81 de selecții) lucra atunci ca expert TV și a început o relație cu Margaux Alexandra, un model din Danemarca.

„A plecat de-acasă doar pentru o călătorie de serviciu de 15 zile, însă nu s-a mai întors niciodată. Iar pe 4 martie, avocații lui m-au anunțat că cere divorțul.

Mi-a trebuit cam mult timp să înțeleg că este doar un șobolan infect!”, a explicat fosta soție a lui Evra.

Evra și Margaux s-au logodit în noiembrie 2020 și au împreună doi copii, un băiat și o fată.

  • De-a lungul timpului, Patrice Evra a jucat pentru Marsala, Monza, Nice, Monaco, Manchester United, Juventus, Marseille și West Ham United. S-a retras din fotbal în vara anului 2019.

Amendat pentru declarații homofobe

În februarie 2023, Patrice Evra a fost amendat cu 1.000 de euro pentru niște declarații homofobe făcute la adresa echipei Paris Saint-Germain.

A fost nevoit să plătească și despăgubiri către asociațiile Mousse și Stop Homophobie.

„PSG, voi sunteţi pederaşti, aici bărbaţii vorbesc”, declara Evra, în 2019, după PSG vs Manchester United 1-3 (optimile Ligii Campionilor).

5 finale de Liga Campionilor
a disputat Patrice Evra. A câștigat una (cu Manchester United 2007/08) și a pierdut patru (cu AS Monaco 03/04, Manchester United 08/09, 10/11 și Juventus 14/15)
O viață pentru fotbal   Claudiu Keșeru , interviu pentru GOLAZO.ro: „Naționala mi-a adus mândria de copil! Aia de la 9-10 ani”
Stranieri
21.08
O viață pentru fotbal Claudiu Keșeru, interviu pentru GOLAZO.ro: „Naționala mi-a adus mândria de copil! Aia de la 9-10 ani”
Citește mai mult
O viață pentru fotbal Claudiu Keșeru , interviu pentru GOLAZO.ro: „Naționala mi-a adus mândria de copil! Aia de la 9-10 ani”
Ironii în Austria  Mesaj la arena unde roș-albaștrii vor juca în Europa League: „Și în Linz se știe că  FCSB nu e Steaua !”
Europa League
21.08
Ironii în Austria Mesaj la arena unde roș-albaștrii vor juca în Europa League: „Și în Linz se știe că FCSB nu e Steaua!”
Citește mai mult
Ironii în Austria  Mesaj la arena unde roș-albaștrii vor juca în Europa League: „Și în Linz se știe că FCSB nu e Steaua !”
Puse la pământ Masa presei și tribuna 0 de pe Dinamo  au fost demolate ! Imagini noi din „Groapă”
Liga 1
21.08
Puse la pământMasa presei și tribuna 0 de pe Dinamo au fost demolate! Imagini noi din „Groapă”
Citește mai mult
Puse la pământ Masa presei și tribuna 0 de pe Dinamo au fost demolate ! Imagini noi din „Groapă”
Ianis Hagi la Rapid? Dan Șucu a confirmat interesul: „ Da, ni-l foarte dorim ”. Ce așteaptă fotbalistul
Liga 1
21.08
Ianis Hagi la Rapid?Dan Șucu a confirmat interesul: „Da, ni-l foarte dorim”. Ce așteaptă fotbalistul
Citește mai mult
Ianis Hagi la Rapid? Dan Șucu a confirmat interesul: „ Da, ni-l foarte dorim ”. Ce așteaptă fotbalistul