Nu doar FCSB îl vrea  Președintele de la Petrolul a clarificat situația lui  Zima , portarul dorit de campioană: „Nu e bătut în cuie”
Lukas ZIma sursa: Sport Pictures

Nu doar FCSB îl vrea Președintele de la Petrolul a clarificat situația lui Zima, portarul dorit de campioană: „Nu e bătut în cuie”

  • Președintele clubului Petrolul Ploiești, Claudiu Tudor, 39 de ani, a vorbit despre posibilul transfer al lui Lukas Zima, 30 de ani, la FCSB.

Petrolul Ploiești este una dintre surprizele începutului de campionat. Echipa antrenată de turcul Mehmet Topal se află pe poziția a patra în clasament, iar printre jucătorii care s-au remarcat se află portarul ceh Lukas Zima.

Claudiu Tudor: „Nu este bătută în cuie cu FCSB

Gigi Becali a declarat că și dorește un portar, pentru că Andrei Vlad va rămâne liber de contract în perioada de transferuri din iarnă, iar conducerea campioanei s-a orientat rapid către cehul Lukas Zima, de la Petrolul Ploiești.

51 de partide
are pentru Petrolul, în care a primit 56 de goluri și a terminat 18 partide fără gol primit

Până în prezent, echipa antrenată de Elias Charalambous nu a făcut o ofertă oficială pentru jucătorul Petrolului, drept urmare, nu este nimic concretizat, potrivit primasport.ro.

Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a vorbit pentru fanatik.ro despre interesul celor de la FCSB pentru jucătorul său:

„La o înţelegere pentru Zima n-am ajuns. Vom vedea. Important este ca Zima să apere în continuare la fel, mai are contract un an şi opt luni”.

Avem interes şi din altă parte. O să vedem. Nu este bătută în cuie cu FCSB. Astăzi nu am stabilit nimic, important este să câştigăm cu UTA Arad, ne aşteaptă un meci foarte greu. Claudiu Tudor

Pentru Petrolul Ploiești urmează meciul din deplasare împotriva echipei lui Mircea Rednic, UTA Arad, de vineri, 4 octombrie, ora 18:00.

500.000€ cere Petrolul pentru Zima

Claudiu Tudor a transmis că prețul lui Zima, care mai are contract cu gruparea ploieșteană până în vara anului 2026, este de cel puțin 500.000€, anunță gsp.ro.

Pentru prețul corect, orice jucător e de vânzare. Pot spune că Zima nu se poate vinde sub 500.000 de euro. El mai are contract cu noi un an și 8 luni. Și e un băiat de caracter, nu vor fi probleme. Claudiu Tudor

Lukas Zima a ajuns gratis la echipa din Ploiești în vara lui 2023, de la VVV-Venlo (Olanda).

Portarul de 1.96m și-a făcut junioratul la Slavia Praga (Cehia) și Genoa (Italia) și a mai fost legitimat la Reggiana, Unione Venezia, Mantova, Perugia, AS Livorno (Italia) și VVV-Venlo.

850.000€
este cota de piață a portarului, conform transfermarkt.com

„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria,  jigniri xenofobe  la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Alte sporturi
04.10
„Urâm România!” Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Citește mai mult
„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
MM îl apără pe Olaru  „E  jucătorul #1  din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Europa League
04.10
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Citește mai mult
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și  n-a mai putut să doarmă !”
Europa League
04.10
FCSB îi provoacă insomniiPatronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă!”
Citește mai mult
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă !”
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu  a anunțat convocările  pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Nationala
04.10
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Citește mai mult
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB,  neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Europa League
04.10
„Nu vizionez!” Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică: „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Citește mai mult
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un  golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Nationala
04.10
Diaspora, izvorul RomânieiMircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac, cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Citește mai mult
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce  bonus  primește fiecare jucător
Europa League
04.10
Premieră la FCSBPrimă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
Citește mai mult
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
„Mi-e jenă doar să înot”   David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu  aceeași șansă ” 
Înot
04.10
„Mi-e jenă doar să înot” David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă
Citește mai mult
„Mi-e jenă doar să înot”  David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă ”