Se Opune  Primarul vrea să blocheze transferul lui  Greenwood  la Marseille: „Este o rușine”
Mason Greenwood / Foto: Imago

Se Opune Primarul vrea să blocheze transferul lui Greenwood la Marseille: „Este o rușine”

  • Primarul orașului Marsilia, Benoit Payan, i-a îndemnat pe conducătorii clubului fanion al orașului, Olympique Marseille, să nu-l transfere pe Mason Greenwood (22 de ani).
  • Atacantul a fost acuzat de violență domestică și agresiune sexuală, însă, ulterior, toate acuzațiile au fost retrase.

Presa internațională anunță că Manchester United și Olympique Marseille au ajuns la un acord asupra sumei de transfer pentru Mason Greenwood, de aproximativ 30.000.000 de euro.

CNN a contactat cele două cluburi. Doar englezii au răspuns solicitării, însă fără a oferi un răspuns: „Vom confirma dacă și când va fi realizat transferul”.

Primarul se opune transferului lui Greenwood la Marseill

Primarul orașului Marsilia, Benoit Payan, consideră că principiile orașului și ale clubului nu au cum să coexiste în armonie cu un fotbalist care și-a maltratat iubita într-un mod inimaginabil.

Așadar, acesta încearcă să-i convingă pe șefii celor de la Olympique să nu-l transfere pe Mason Greenwood, în aceste zile.

„Să-ți bați partenera în felul acesta este rușinos pentru un bărbat și nu cred că-și merită locul în echipă.

Valorile orașului Marsilia și valorile clubului Olympique sunt orice altceva numai asta nu... Violența împotriva femeilor, realizați asta?

Realizați asta? Și el vrea să joace pentru Olympique Marseille, Greenwood? Este o rușine”, a declarat Benoit Payan.

În februarie 2024, Serviciu de Procuratură al Coroanei (CPS) din Marea Britanie a anunțat că că acuzațiile de tentativă de viol și agresiune, formulate împotriva atacantului în octombrie 2022, au fost retras. La fel și o acuzație de comportament posesiv și coercitiv.

Potrivit CPS, o serie de martori cheie, care s-au retras din anchetă și noi dovezi au demonstrat că „nu există o perspectivă realistă” ca Greenwood să fie condamnat.

„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă