Radu Voina pentru HotNews.ro: Nu ma intorc la Oltchim

Radu Voina pentru HotNews.ro: Nu ma intorc la Oltchim

Apele au devenit tulburi la Oltchim dupa infrangerea surprinzatoare de pe propriul teren cu Itxako, din Liga Campionilor (25-22), fiind tot mai multe voci care spun ca zilele Anjei Andersen la Valcea sunt numarate. Unul dintre posibilii inlocuitori, Radu Voina, a precizat pentru HotNews.ro ca este exclusa o revenire la campioana Romaniei. "Nu iau in calcul o revenire la Valcea, acesta nu este un moment sa preiei pe Oltchim", a precizat selectionerul echipei Romaniei.

Radu Voina in studioul HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu am fost contactat de nimeni de la Oltchim pentru a prelua echipa. Va marturisesc ca nici nu iau in calcul o revenire la Valcea. Acesta nu este un moment sa preiei pe Oltchim. In alta ordine de idei, eu stiu ca echipa are antrenor in acest moment", a declarat Radu Voina, selectionerul Romaniei, pentru HotNews.ro.

Cu Radu Voina pe banca tehnica, Oltchim a ajuns in premiera in finala Ligii Campionilor, campioana Romaniei fiind insa invinsa de catre danezele de la Viborg. Ultima performata a antrenorului este cucerirea medaliei de bronz la Campionatul European din 2010 alaturi de nationala feminina a Romaniei.

Clasament:

1. Itxako 6 puncte 108:103 (+5)

2. Buducnost 4 118:117 (+1)

3. Oltchim 4 99:98 (+1) 4

4. RK Krim Mercator 2 122:129 (-7) 2

Primele doua echipe se califica in faza semifinalelor din Liga Campionilor.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”