ControverSĂ  Rafa Leao răspunde criticilor lui Di Canio cu o  fotografie  în care fostul fotbalist face salutul fascist
Rafael Leao și Theo Hernandez. Foto: IMAGO

ControverSĂ Rafa Leao răspunde criticilor lui Di Canio cu o fotografie în care fostul fotbalist face salutul fascist

  • Fostul fotbalist Paolo Di Canio (56 de ani), în prezent expert Sky Sport Italia, i-a criticat pe Rafael Leao (25 de ani) și Theo Hernandez (26 de ani) pentru comportamentul lor din timpul meciului Lazio - AC Milan, scor 2-2.
  • Portughezul Leao i-a răspuns publicând o fotografie în care fostul jucător al lui Lazio face salutul fascist.
Vești bune pentru fani    UEFA  a decis plafonarea prețurilor biletelor pentru oaspeți în cupele europene
Citește și
Vești bune pentru fani UEFA a decis plafonarea prețurilor biletelor pentru oaspeți în cupele europene
Citește mai mult
Vești bune pentru fani  UEFA a decis plafonarea prețurilor biletelor pentru oaspeți în cupele europene

În repriza secundă a meciului dintre Lazio și Milan, jucătorii celor două echipe s-au adunat în jurul antrenorilor în timpul unei pauze de hidratare, însă Leao și Hernandez au rămas de cealaltă parte a terenului și au privit de la distanță.

Presa italiană a scris că cei doi se disociază astfel de antrenorul Paulo Fonseca, însă Hernandez a avut o explicație diferită.

Eram pe teren de două minute, nu aveam nevoie de pauză. Nu a fost nimic împotriva echipei sau a antrenorului.

Oamenii vorbesc, spun lucruri care nu sunt adevărate. Rafa și cu mine suntem mereu alături de echipă pentru a ajuta, iar asta este important”, a declarat Theo Hernandez.

Paolo Di Canio îi critică pe Rafael Leao și Theo Hernandez: „Pe vremea mea, ar fi fost loviți cu pumnul”

Aflat în studioul Sky Calcio Club, Di Canio a catalogat comportamentul celor doi drept „o rușine”.

„Aud oameni care spun că sunt doar niște copii și că așa se întâmplă, dar ei valorează 8 milioane pentru Milan.

Dacă se întâmplă așa ceva când merg la fotbal cu prietenii, dacă cineva stă pe margine cu burta la vedere, îi spun: «Hei, ce faci? Vino și ajută-ne». Trebuie să plătești 10 euro pentru a juca.

Antrenorul și coechipierii au fost doborâți de această atitudine. Pe vremea mea, ar fi fost lipiți de perete și loviți cu pumnul. Este o rușine”, a spus Di Canio.

Rafael Leao, răspuns pentru Paolo Di Canio

Rafael Leao a ripostat publicând o fotografie în care fostul jucător al lui Lazio face salutul fascist.

ControverSĂ  Rafa Leao răspunde criticilor lui Di Canio cu o  fotografie  în care fostul fotbalist face salutul fascist ControverSĂ  Rafa Leao răspunde criticilor lui Di Canio cu o  fotografie  în care fostul fotbalist face salutul fascist

Într-un interviu oferit celor de la Corriere della Sera în 2017, Di Canio a insistat că are „regrete” cu privire la salutul fascist făcut la finalul unui derby cu AS Roma.

În plus, Di Canio are tatuat pe bicepsul drept „Dux”, numele sub care era cunoscut dictatorul italian Benito Mussolini, și a scris în autobiografia sa că a fost fascinat de Mussolini, pe care l-a descris ca fiind „un individ cu principii foarte stricte”.

Este ceea ce regret cel mai mult. Port cu mine simbolurile a ceea ce am fost și ceea ce am făcut, inclusiv erorile mele, dar nu am fost niciodată rasist. Paolo Di Canio
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”