„Demisia, demisia!”  Neil Lennon nu mai e dorit în Giulești, dar fanii i-au închis ușa lui  Șumudică ! Ce mesaje au afișat ultrașii la derby-ul cu Dinamo +5 foto
RAPID - DINAMO 1-1. Neil Lennon (53 de ani) nu mai e dorit de galeria Rapidului, după ce giuleștenii rămân singura echipă fără victorie după 6 etape.

„Demisia, demisia!” Neil Lennon nu mai e dorit în Giulești, dar fanii i-au închis ușa lui Șumudică! Ce mesaje au afișat ultrașii la derby-ul cu Dinamo

  • RAPID - DINAMO 1-1. Neil Lennon (53 de ani) nu mai e dorit de galeria Rapidului, după ce giuleștenii rămân singura echipă fără victorie după 6 etape.
  • Marius Șumudică (53 de ani) vrea postul nord-irlandezului, însă galeria vișinie a lăsat să se înțeleagă că nu e de acord cu revenirea sa.

Ultrașii Rapidului și-au pierdut răbdarea cu Neil Lennon. După 6 etape, giuleștenii au strâns numai 5 puncte și sunt singurii fără victorie în noul sezon al Ligii 1.

Mai mult, „vișiniii” au o singură victorie în ultimele 5 luni, 2-0 cu FCSB în ultima etapă din play-off, într-un meci care nu mai conta.

Neil Lennon nu mai e dorit în Giulești: „Demisia, demisia!”

Imediat după fluierul final al derby-ului cu Dinamo, galeria Rapidului a început să scandeze „Demisia, demisia!” și să îl fluiere pe Neil Lennon.

Nord-irlandezul n-a mai mers alături de jucători în fața galeriei și a plecat direct la vestiare.

Nici Șumudică nu e dorit de ultrași

Înainte de derby, Marius Șumudică dezvăluise o discuție privată cu Dan Șucu, patronul giuleștenilor, care i-ar fi promis postul de antrenor.

Mi-a spus: «Șumi, am plecat pe un drum, îl aduc pe Neil Lennon, nu mă întorc, dar îți promit că vei fi următorul antrenor al Rapidului într-o bună zi! Vei antrena Rapid». Așa ne-am despărțit. «Va veni vremea când vei antrena Rapid. Acum nu poți, pentru că am luat decizia respectivă». Marius Șumudică

Galeria a răspuns astăzi, în timpul derby-ului cu Dinamo, afișând două bannere dedicate lui Marius Șumudică.

Nu a fost vorba de însă mesaje pentru tehnician, ci de fraze rostite chiar de Șumudică:

  • „Eu nu pot antrena Rapidul în Liga 2 pentru că am o carieră în spate”
  • „Rapidistul Șumudică a murit”
Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică
Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică

Galerie foto (5 imagini)

Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică
+5 Fotografii
labels.photo-gallery

Galeria a întors cuvintele lui Șumudică împotriva lui. Dacă primul mesaj se referă la declarații când giuleștenii încercau să revină în prima ligă după faliment, când au pornit din Liga 2, al doilea reprezintă o declarație dată de Șumudică anul trecut.

Furios că Șucu l-a ales pe Cristiano Bergodi, Șumudică a intrat în direct la Digi Sport și a anunțat: „Din acest moment, Șumudică nu mai este rapidistul Șumudică. Rapidistul Șumudică a murit aseară, o să vedeți prin ce decizii voi lua în viitor”.

Mai mult, anunța că e gata să meargă inclusiv la FCSB pentru a se răzbuna pe Rapid: „Vă fac o promisiune în direct: la orice echipă aș merge voi fi campion. O să vedeți lucrul ăsta. Voi face tot ceea ce ține de mine pentru echipa pe care o voi antrena, fie că este Craiova, FCSB, Dinamo, orice echipă va fi.

Am refuzat de două ori o «pălărie» de bani de la domnul Gigi Becali. De două ori am plecat din oraș și am refuzat o «pălărie» de bani. În momentul ăsta, «pălăria» aia se poate transforma în «fes», nu mai contează. Îmi doresc să fac performanță și lumea să fie mândră de mine”.

Contre Lennon vs. Șumudică

Neil Lennon a fost întrebat înainte de meciul cu Dinamo despre vocile din media care îl critică, inclusiv despre Marius Șumudică: „Cine, tipul ăla care vorbește tot timpul?”, a reacționat Lennon.

Nord-irlandezul crede că tehnicianul român nu se comportă ca un profesionist: 

„Nu cred că [Șumudică] e bine. E total neprofesionist, prin cum se comportă. Nu prea avem asemenea exemple în Scoția, în UK sau în Europa în general.

Dar uneori poate că trebuie să suferi pentru la a te bucura mai mult de succes. M-am mai întâlnit cu ostilitate și în Scoția”, a mai zis Lennon. 

Marius Șumudică, fostul antrenor al Rapidului, a aflat de reacția lui Neil Lennon, însă a preferat să nu răspundă.

„Sunt plecat din țară, am alte treburi. Nu comentez ceea ce spune acest antrenor, nu comentez.

Eu nu comentez ceea ce vorbesc alți antrenori. Nu comentez! Nu vreau să spun nimic despre ce spune un alt antrenor. Nu comentez, nu mă interesează subiectul ăsta”, a spus Șumudică, potrivit sportpesurse.ro.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”