„Presiune enormă”  Răzvan Marin descrie  cel mai intens  moment de la EURO 2024
Răzvan Marin. Foto: IMAGO

„Presiune enormă” Răzvan Marin descrie cel mai intens moment de la EURO 2024

  • Răzvan Marin a fost unul dintre „tricolorii” care au ieșit în evidență la Campionatul European din Germania.
  • Mijlocașul a înscris două dintre cele patru goluri ale naționalei României, iar la revenirea în țară a vorbit despre cel mai tensionat moment de la EURO 2024.
ROMÂNIA, DATĂ EXEMPLU Naționala e model pentru CM 2026: „Nicio echipă nu a arătat  atâta deschidere  după un meci pierdut”
Citește și
ROMÂNIA, DATĂ EXEMPLUNaționala e model pentru CM 2026: „Nicio echipă nu a arătat atâta deschidere după un meci pierdut”
Citește mai mult
ROMÂNIA, DATĂ EXEMPLU Naționala e model pentru CM 2026: „Nicio echipă nu a arătat atâta deschidere după un meci pierdut”

Răzvan Marin: „Aveam în spate milioane de români și trebuia să dau gol”

După ce a înscris golul de 2-0 în victoria cu Ucraina, Răzvan Marin n-a ezitat și și-a asumat responsabilitatea în momentul în care România a primit un penalty în partida cu Slovacia, la scorul de 0-1.

Grație reușitei lui Marin, „tricolorii” au obținut o remiză (1-1) și calificarea în optimile de finală.

„În acel moment, la acel penalti, am simțit o presiune enormă! Stăteam și mă gândeam că am în spate milioane de români și trebuia să dau gol.

S-a văzut pe video că am respirat adânc, de două-trei ori, și apoi am șutat. Am analizat portarul advers, știam unde sare, știam unde aveam de gând să bat, decizia era luată.

Emoțiile au fost… e ceva greu de descris. Apoi, m-am descătușat, mă uitam în tribune și vedeam zeci de mii de suporteri”, a declarat Răzvan Marin la Pro TV.

Răzvan Marin este dorit de Răzvan Lucescu la PAOK

Presa din Grecia anunță că Răzvan Marin este prima opțiune a lui Răzvan Lucescu, dacă PAOK nu va reuși să obțină semnătura lui Meite (Benfica).

Românul se va întoarce la Cagliari în această vară, după un sezon la Empoli, sub formă de împrumut.

Empoli are o clauză prin care îl poate transfera pe mijlocaș pentru 2.000.000 de euro. Bineînțeles, dorința fotbalistului este decisivă în această situație.

Așadar, Lucescu vrea să profite de situația incertă a lui Marin și să-l aducă alături de el la Salonic, pentru a-l ajuta să se califice în Liga Campionilor.

2,7 milioane de euro
este cota de piață a lui Răzvan Marin, potrivit Transfermarkt

Echipa națională se va concentra pe Nations League

„Tricolorii” vor începe în septembrie lupta pentru promovare în Liga Națiunilor.

Aflată în Liga C, România va întâlni Kosovo, Cipru și Lituania în următoarele meciuri:

  • Vineri, 6 septembrie 2024, Kosovo vs România
  • Luni, 9 septembrie 2024, România vs Lituania
  • Sâmbătă, 12 octombrie 2024, Cipru vs România
  • Marți, 15 octombrie 2024, Lituania vs România
  • Vineri, 15 noiembrie 2024, România vs Kosovo
  • Luni, 18 noiembrie 2024, România vs Cipru
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5