Roland Garros: Rafael Nadal, eliminat în runda inaugurală

Roland Garros: Rafael Nadal, eliminat în runda inaugurală

Prezent cel mai probabil ultima dată la Roland Garros, Rafael Nadal a părăsit turneul în runda inaugurală, învins în trei seturi de germanul Alexander Zverev (4 ATP), scor 6-3, 7-6(5), 6-3.


>> CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS: Zverev îi provoacă lui Nadal cea mai rapidă eliminare din carieră la Roland Garros - Fanii de pe Chatrier: „Mulțumim, campionule!”


Alexander Zverev, victorie în fața lui Rafael Nadal la Roland Garros 2024


De 14 ori campion al Grand Slam-ului de la Paris, Rafael Nadal nu a putut trece de Alexander Zverev, unul dintre cei mai în formă jucători din circuitul ATP.

Germanul a început primul set cu un break și a controlat jocul, terminând de asemenea cu un punct pe serviciul lui Nadal, după două mingi de set ratate.

Fostul lider mondial a echilibrat setul secund, în care a condus cu 4-2 și 5-3, dar a cedat serviciul exact când era mai important. S-a ajuns la tiebreak, unde Zverev s-a impus cu 7-5, după alte două mingi de set ratate.

Al treilea set a început de la 2-0 pentru Rafa, care însă nu a dus ritmul până la final. Au urmat două breakuri realizate de Alexander Zverev, iar germanul a reușit calificarea după trei ore de joc.

În turul al doilea, Alexander Zverev va întâlni câștigătorul dintre belgianul David Goffin (115 ATP) și francezul Giovanni Mpetshi Perricard (66 ATP).


Grand Slamul de la Roland Garros are loc în perioada 26 mai - 9 iunie. Campionii en-titre de la Paris sunt Iga Swiatek și Novak Djokovic.






* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

CUM MERGEM LA MONDIALE  GOLAZO.ro simulează cum ar arăta  traseul din preliminariile CM  dacă tragerea la sorți ar fi acum
EURO 2024
03.07
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Citește mai mult
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Audiență record  Câți români s-au uitat la  România - Olanda  + câți bani încasează Pro TV
Nationala
03.07
Audiență record Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Citește mai mult
Audiență record  Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !