Inedit Cum i-a anunțat  Universitatea Craiova  pe fani că va face un nou transfer
suporteri Universitatea Craiova (sursă foto: sportpictures)

IneditCum i-a anunțat Universitatea Craiova pe fani că va face un nou transfer

  • Universitatea Craiova a ales o metodă inedită prin care i-a informat pe fani despre următoarele mișcări pe piața transferurilor.
  • Suporterii olteni au primit un mail din partea clubului în care erau anunțați că echipa va încerca să transfere un fundaș dreapta din străinătate.
  • Poli Iași - Universitatea Craiova este liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct la Prima Sport și DigiSport, duminică, de la ora 18:15.

Alexandru Cicâldău și Jovo Lukic sunt cele mai tari transferuri făcute de Universitatea Craiova în ultimele zile de mercato în România.

Ultima oră    FCSB  scoate la vânzare pachetele pentru Europa League: care sunt prețurile
Citește și
Ultima oră FCSB scoate la vânzare pachetele pentru Europa League: care sunt prețurile
Citește mai mult
Ultima oră  FCSB scoate la vânzare pachetele pentru Europa League: care sunt prețurile

Cum i-a anunțat Universitatea Craiova pe fani că va face un nou transfer

Universitatea Craiova a apelat la o metodă inedită de a-și informa suporterii că pregătește un nou transfer.

Într-un campionat în care rivalele lucrează la transferuri în mare secret, clubul finanțat de Mihai Rotaru a anunțat printr-un email trimis fanilor că antrenorul Costel Gâlcă dorește o dublură pe postul de fundaș dreapta.

„Te salut cu respect,

În vară, ne-am angajat față de tine că vei fi informat cu promptitudine atunci când apar noutăți la echipa noastră de suflet, Universitatea Craiova.

Ne dorim să simți că faci parte din această familie și, din acest motiv, am ales să te informăm direct despre deciziile care modelează viitorul clubului nostru.

Astăzi, îți supunem atenției următoarea mutare în lot, pe care clubul o face în zilele următoare. Antrenorul nostru, Costel Gâlcă, își dorește încă o opțiune pentru postul de fundaș dreapta.

A propus o listă scurtă de jucători și, în acest moment, managementul clubului face eforturi pentru a duce cât mai rapid pe unul dintre aceștia.

Va fi un fundaș dreapta străin care se va plia pe spiritul și conceptul tactic al Științei, va aduce plus – valoarea compartimentului defensiv al echipei și va oferi antrenorului noi soluții în alegerea echipei de start în acest sezon.

Deoarece negocierile sunt în curs, din păcate nu îți putem divulga numele lui, însă ne dorim ca tu să știi că provine dintr-un campionat respectat al Europei și are numeroase calități pe care le considerăm necesare echipei noastre”, este mesajul pe care Universitatea Craiova l-a transmis fanilor pe e-mail.

Olteanul Săndoi, rivalul Craiovei: „Întâlnim principala favorită la titlu”

Universitatea joacă duminică în deplasare la Iași., echipă antrenată de Emil Săndoi, fost component în echipa Craiovei care a reușit eventul campionat-cupă în sezonul 1990-1991.

„Știm că întâlnim un adversar foarte, foarte bun. Întâlnim echipa care, în momentul de față, gândindu-mă și la transferurile pe care le-a făcut, plus că l-au păstrat pe Mitriță, este principala favorită la titlu. Când spun asta, nu mă joc cu cuvintele.

Aștept cu nerăbdare jocul de duminică, sper să fie un rezultat pozitiv. Au fost situații în care am avut rezultate bune împotriva Craiovei și cu alte echipe pe care le-am antrenat și cu atât mai mult, îmi doresc și acum să am cu Poli Iași”, a declarat Emil Săndoi la conferința de presă.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5