VIDEO Presa portugheza: Sapunaru a innebunit din nou, a vrut sa-l bata pe arbitru

VIDEO Presa portugheza: Sapunaru a innebunit din nou, a vrut sa-l bata pe arbitru

FC Porto s-a calificat in finala Cupei Portugaliei dupa ce a invins cu 3-1 pe Benfica, in deplasare (in tur a fost 2-0). Titular la Porto, Cristi Sapunaru a avut o noua iesire nervoasa, internationalul roman fiind protagonistul unui incident nedorit: a sarit sa-l bata pe arbitru si a intrat in conflict cu stewarzii, informeaza O Jogo.

Sapunaru (dreapta) are din nou probleme comportamentaleFoto: Reuters

La scorul de 3-0 pentru Porto, centralul disputei a dictat lovitura de la 11 metri la un duel intre Sapunaru si Saviola. Fundasul a protestat la aceasta decizie, iar doar cateva minute mai tarziu a fost schimbat.

Dupa finalul meciului, romanul i-a cerut din nou socoteala centralului, Cristi incercand chiar sa-i aplice si o corectie fizica arbitrului. Lucrurile nu s-au terminat insa aici, Sapunaru intrand in conflict cu stewarzii.

"Suspendat sase luni dupa agresiunea asupra unui steward, tot la un Benfica - Porto, fundasul dreapta e implicat intr-un alt scandal, fiind eliminat la finalul jocului, dupa ce fusese schimbat la cerere, motivand ca nu se mai afla in conditiile mentale ca sa continue. Rosu de furie, Sapunaru a incercat sa-i traga un sut arbitrului, dar a fost tras in spate de Kieszek.

Imediat insa, a intrat in conflict cu stewarzii. Cand l-a vazut, Beto nu l-a lasat sa-si arunce tricoul fanilor lui Porto, iar team-managerul Valentim i-a pus o mana in gat. Romanul a impins cu pieptul un steward si cu greu a fost potolit", se precizeaza in O Jogo (conform gsp).

Sapunaru nu este, din pacate, la prima abatere, fundasul roman fiind suspendat pentru sase luni dupa ce pe 20 decembrie 2009 l-a batut pe unul dintre stewarzii prezenti la partida Benfica - FC Porto.

Vezi aici faza care l-a scos din sarite pe Cristi Sapunaru:

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”