„Briliantul” de la Priștina  Adrian Mutu și-a ales MVP-ul:  „Mihăilă, omul meciului” +51 foto
Valentin Mihăilă FOTO GOLAZO.ro

„Briliantul” de la Priștina Adrian Mutu și-a ales MVP-ul: „Mihăilă, omul meciului”

  • Adrian Mutu l-a desemnat pe Valentin Mihăilă cel mai bun tricolor al naționalei României în Kosovo
  • Fostul decar al echipei naționale a declarat că tricolorii „puteau să fie mai curajoși și că în unele momente au cedat mingea prea repede”

Naționala României a câștigat cu 3-0 în Kosovo, goluri Dennis Man, Răzvan Marin (penalty) și Denis Drăguș.

Impresionat  Remarcatul lui Mircea Lucescu în victoria din Kosovo : „A fost ca un  ștergător de parbriz ”😄
Citește și
Impresionat Remarcatul lui Mircea Lucescu în victoria din Kosovo : „A fost ca un ștergător de parbriz”😄
Citește mai mult
Impresionat  Remarcatul lui Mircea Lucescu în victoria din Kosovo : „A fost ca un ștergător de parbriz ”😄

Kosovo-România. Mutu: „Maturi și letali pe contraatac”

Adrian Mutu a fost încântat de jocul naționalei României în Kosovo, dar a declarat că ar fi vrut ca să vadă mai mult curaj la tricolorii lui Mircea Lucescu.

„Rezultatul spune totul, mi-a plăcut echipa noastră. Am jucat inteligent, i-am așteptat, i-am prins bine pe contraatac. Suntem mai valoroși ca ei și am arătat-o.

Poate în unele momente puteam să ținem mai mult de minge, să avem și atacuri poziționale, dar ne-am limitat mai mult la contraatac, unde am fost letali.

Mircea Lucescu are experiență și le insuflă și băieților acest lucru, au maturitate în joc, am fost pragmatici. Deși puteam să fim mai curajoși, să jucăm cu mai multă liniște, în unele momente le-am dat mingea prea repede.

Naționala își continuă parcursul cu Edi, și aseară a fost ordonată, a acoperit bine spațiile, scurtă, compactă, a declarat Adrian Mutu pentru fanatik.ro.

Kosovo - Romania (6).jpg
Kosovo - Romania (6).jpg

Galerie foto (51 imagini)

Kosovo - Romania (1).jpg Kosovo - Romania (2).jpg Kosovo - Romania (3).jpg Kosovo - Romania (4).jpg Kosovo - Romania (5).jpg
+51 Fotografii
labels.photo-gallery

Man și Mihăilă, „magicienii” României

Adrian Mutu a fost impresionat de prestația celor două vedete ale Parmei, Dennis Man și Valentin Mihăilă.

„Avem doi oameni în superformă, Man și Mihăilă. Mi-a plăcut și Drăguș. Jucătorul meciului a fost Mihăilă pentru mine. Păcat că nu a dat gol.

A avut mai multă consistență, a fost în majoritatea fazelor periculoase, a avut două bare, a avut viteză, merita golul cu prisosință. Și Man e în formă, a avut o acțiune de toată frumusețea la gol.

Îl știu pe Man de la U21, eu cred în el. L-am ajutat să-și corecteze jocul înainte prefera banda, acum am văzut că acum are mișcări interesante, probabil și Pecchia îi spune să atace în spatele fundașilor centrali, venind foarte foarte bine din dreapta. Iar Mihăilă vine din stânga, e marcă înregistrată, o fac de multe ori.

Man a crescut și fizic, e mai solid, mai compact, are altă viteză când pleacă de pe loc, are zvâc. Are și momente când dispare din joc. Mihăilă e mai consistent.

Bancu l-a distrus pe Zhegrova nu l-a lăsat nici să miște. A făcut doar «floricele», care nu înseamnă nimic. Man e cu o clasă peste Zhegrova”, a declarat Mutu pentru sursa citată.

12.800.000
euro este cota totală a fotbaliștilor naționalei României, Man și Mihăilă, conform Transfermarkt

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”