Impresionat  Remarcatul lui Mircea Lucescu în victoria din Kosovo : „A fost ca un  ștergător de parbriz ”😄 +51 foto
Mircea Lucescu / Foto:GOLAZO.ro

Impresionat Remarcatul lui Mircea Lucescu în victoria din Kosovo : „A fost ca un ștergător de parbriz”😄

  • KOSOVO- ROMÂNIA 0-3. Mircea Lucescu (79 de ani) a tras primele concluzii după revenirea cu victorie pe banca tehnică a României.

Într-o atmosferă ostilă la Priștina, „tricolorii” au deschis scorul prin Dennis Man, în minutul 40, după o acțiune personală.

Răzvan Marin a „dublat” avantajul României, în minutul 51, când a transformat un penalty, în timp ce Denis Drăguș a închis tabela, în minutul 82.

Mircea Lucescu: „A ras totul”

La finalul meciului, „Il Luce” a remarcat evoluția echipei sale, în special pe cea a mijlocașului Marius Marin, pe care l-a comparat cu un „ștergător de parbriz” 😄.

„Singurul lucru pe care mi-l doream a fost să controlăm jocul. Le-a fost greu chiar și la antrenamente, pentru că nu erau obișnuiți să joace pe spații foarte mici din una sau două atingeri și le e greu în continuare, dar le va fi bine.

Important că avem jucători de calitatea pe care am văzut-o astăzi. 

Viteza celor 3 jucători din atac este senzațională, la fel și modul lor de a se comporta. Nu mai vorbesc de cei doi de la mijloc, care au acoperit o mare parte din suprafața din teren, și Răzvan, și Stanciu.

Fundașii centrali au luat aproape toate mingile la cap. Știam că ei aveau doi  jucători foarte înalți de 1,92m și 1,91m.

Am plecat de la ideea că dacă joacă cu doi atacanți nu vom retrage al treilea jucător, vom avea libero în fața celor doi.

Marius Marin a ras totul, dintr-o parte în alta, a fost ca un «stergător de parbriz», senzațional.

Toți au fost foarte buni. Atunci când merită trebuie să recunoaștem, să-i felicităm, să-i îmbrățișăm și să ne dorim să continue” a declarat Mircea Lucescu la conferința de presă.

Kosovo - Romania (2).jpg
Kosovo - Romania (2).jpg

Galerie foto (51 imagini)

Kosovo - Romania (1).jpg Kosovo - Romania (2).jpg Kosovo - Romania (3).jpg Kosovo - Romania (4).jpg Kosovo - Romania (5).jpg
+51 Fotografii
labels.photo-gallery

Pentru selecționata antrenată de Mircea Lucescu urmează un nou meci important luni, 9 septembrie, contra Lituaniei, pe teren propriu. Partida de pe Stadionul „Steaua” se va vedea în format liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Prima TV, cu începere de la ora 21:45.

Programul României în Liga Națiunilor 2024/2025:

  • Kosovo – România 0-3
  • Luni, 9 septembrie 2024, 21:45: România – Lituania
  • Sâmbătă, 12 octombrie 2024, 21:45: Cipru – România
  • Marți, 15 octombrie 2024, 21:45: Lituania – România
  • Vineri, 15 noiembrie 2024, 21:45: România – Kosovo
  • Luni, 18 noiembrie 2024, 21:45: România – Cipru
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Alex Băluță, prezent la sediul CS Dinamo pentru a-i aduce un omagiu lui  Gigi Mulțescu : „M-a ajutat cel mai mult”
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Alex Băluță, prezent la sediul CS Dinamo pentru a-i aduce un omagiu lui Gigi Mulțescu: „M-a ajutat cel mai mult”
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Alex Băluță, prezent la sediul CS Dinamo pentru a-i aduce un omagiu lui Gigi Mulțescu : „M-a ajutat cel mai mult”
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”