Pleacă?   Bani  a marcat împotriva Craiovei, dar s-ar putea despărți de Dinamo: „Orice jucător își dorește să joace în străinătate” +42 foto
Ahmed Bani / Foto: GOLAZO.ro

Pleacă? Bani a marcat împotriva Craiovei, dar s-ar putea despărți de Dinamo: „Orice jucător își dorește să joace în străinătate”

  • Dinamo a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 2-1, sâmbătă seară, pe „Arcul de Triumf”, într-o partidă din etapa a 7-a din Liga 1.
  • Golurile „câinilor” au fost marcate de către Ahmed Bani (min. 1) și Eddy Gnahore (min. 42), în timp ce pentru olteni a punctat Elvir Koljic (min. 44).
  • Ahmed Bani a recunoscut că și-ar dori să evolueze în străinătate, la un moment dat.

În urma acestui succes, Dinamo a reușit să urce pe locul doi în Liga 2, fie și provizoriu, cu 12 puncte, în timp ce Craiova rămâne lider, cu 14 puncte.

Dinamo - Craiova 2-1  „Câinii”  rezistă eroic  în 9 jucători și obțin o victorie mare în fața liderului
Citește și
Dinamo - Craiova 2-1 „Câinii” rezistă eroic în 9 jucători și obțin o victorie mare în fața liderului
Citește mai mult
Dinamo - Craiova 2-1 „Câinii” rezistă eroic în 9 jucători și obțin o victorie mare în fața liderului

Ahmed Bani și-a făcut un cadou frumos

Ahmed Bani a marcat primul său gol în actuala stagiune de Liga 1, semnând și cea mai rapidă reușită a campionatului, după doar 30 de secunde.

În același timp, Bani și-a făcut și un cadou frumos, la doar câteva zile după ce a împlinit 22 de ani (pe 22 august).

Mă bucur că am înscris în apropierea zilei mele de naștere. Sunt fericit că am și câștigat. Sunt foarte, foarte bucuros că s-a întâmplat asta. M-am bucurat că am înscris.

Un meci foarte greu împotriva unei echipe care ne-a pus probleme. Ne pare rău de acele cartonașe. E important că am luat punctele în această seară. Am încercat să ne facem datoria pe teren.

A fost o atmosferă incendiară și chiar ne-au împins de la spate. Este dificil. Ne-am apărat exemplar. Am luptat cu inima. Ne bucurăm. Suntem la început de campionat și vedem când se va trage linia. Încercăm să câștigăm toate meciurile și vom vedea. O să încercăm să îndreptăm greșelile”, a declarat Ahmed Bani, după meci, conform digisport.ro.

Dinamo - U Craiova (meci)
Dinamo - U Craiova (meci)

Galerie foto (42 imagini)

Dinamo - U Craiova (meci) Dinamo - U Craiova (meci) Dinamo - U Craiova (meci) Dinamo - U Craiova (meci) Dinamo - U Craiova (meci)
+42 Fotografii
labels.photo-gallery

Ahmed Bani: „Încă sunt la Dinamo”

Fotbalistul a refuzat să comenteze ultimele zvonuri apărute în mass-media, cu privire la posibila sa plecare de la Dinamo în această vară, însă a recunoscut că și-ar dori, la un moment dat, să evolueze în străinătate.

Sunt încă la Dinamo, îmi fac datoria aici și sunt fericit. Nu vreau să comentez. Normal că orice jucător își dorește să meargă în străinătate și să facă performanță. Momentan sunt la Dinamo și sunt fericit” Ahmed Bani
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5