„Un atac mârșav”  Cornel Dinu spune că Ionel Culina a fost  demis  de Andrei Nicolescu: „Dinamo e deposedată de o parte din istorie”
Cornel Dinu. Foto: Sport Pictures

„Un atac mârșav” Cornel Dinu spune că Ionel Culina a fost demis de Andrei Nicolescu: „Dinamo e deposedată de o parte din istorie”

  • Cornel Dinu (75 ani) a descris, în exclusivitate pentru GOLAZO.ro, îndepărtarea ofițerului de presă Ionel Culina (46 de ani) de la Dinamo drept „un atac rușinos la ce înseamnă dinamovism adevărat”.
  • Legendă a echipei din Ștefan cel Mare, Dinu l-a atacat pe administratorul special Andrei Nicolescu (47 de ani) spunând că „Dinamo e deposedată de o parte din istoria clubului”.

Cel mai vechi ofițer de presă din fotbalul românesc, Culina a fost instalat în funcție în februarie 2000, an în care Dinamo a reușit eventul campionat-cupă.

Conform surselor GOLAZO.ro, Culina nu a plecat de bunăvoie, ci a fost dat afară de Dinamo, după aproape 25 de ani petrecuți în cadrul clubului.

PLECARE - surpriză Cel mai vechi angajat al lui  Dinamo  părăsește clubul după 25 de ani
Citește și
PLECARE - surprizăCel mai vechi angajat al lui Dinamo părăsește clubul după 25 de ani
Citește mai mult
PLECARE - surpriză Cel mai vechi angajat al lui Dinamo părăsește clubul după 25 de ani

Cornel Dinu spune că Andrei Nicolescu l-a dat afară de la Dinamo pe ofițerul de presă Ionel Culina

Fost mare jucător și antrenor al lui Dinamo, Cornel Dinu spune că decizia i-a aparținut lui Andrei Nicolescu.

Îndepărtarea lui Culina este un atac rușinos la ce înseamnă dinamovism adevărat. Un atac mârșav al lui Nicolescu și a celor din jurul lui, care cred că Dinamo e feuda lor.

Culina nu doar că era un om de foarte mare bun simț, dar era un profesionist în domeniul lui, care a adus plus valoare pentru Dinamo.

Eu nu știu să fi existat în toată istoria clubului o altă persoană care să fi stat 24 de ani consecutiv, iar eu cred că știu bine istoria lui Dinamo.

Probabil că Nicolescu crede că Ionel Culina dă la presă sau către suporteri prostiile pe care șefii le fac. Nu e nevoie fiindcă e la vedere managementul defectuos care se duce la Dinamo”, a spus Dinu pentru GOLAZO.ro.

Nicolescu se crede un satrap și decide în consecință. Augustin a fost îndepărtat, Culina a fost îndepărtat. Dinamo e deposedată, la comanda lui Nicolescu, de o parte din istoria clubului. Rușine! Cornel Dinu

Nicolescu: „Domnul Dinu e foarte nemulțumit de tot ce se întâmplă”

Administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a comentat declarațiile lui Cornel Dinu, într-o reacție pentru Fanatik:

„Cine a spus că a fost dat afară domnul Culina? Ce pot să fac eu dacă a afirmat asta domnul Dinu? Poate să afirme ce își dorește. Nu am nimic de comentat despre ce spune domnul Dinu.

A fost un comunicat clar și din partea clubului și altceva nu am ce să vă spun. Știu că domnul Dinu e foarte nemulțumit de tot ce se întâmplă. Dânsul a făcut mult mai multe. Asta este.

Va trebui să avem un nou ofițer de presă. O să anunțăm în momentul în care o să avem unul”.

  • Potrivit surselor din cadrul clubului, Culina va fi înlocuit de Bogdan Alecu, cunoscut fan dinamovist și colaborator al site-ului de suporteri Radio Dinamo, care a apărut încă din sezonul trecut la acțiunile oficiale ale roș-albilor.
  • Vara aceasta, Alecu a fost prezent în cantonamentele lui Dinamo, unde s-a ocupat de interviuri cu antrenorul și jucătorii și de acțiuni cu presa
TELEVIZARE România - Lituania   Cine transmite  revenirea lui Mircea Lucescu acasă, după 38 de ani + „Zidul Galben” pe Ghencea
Nationala
08.09
TELEVIZARE România - Lituania Cine transmite revenirea lui Mircea Lucescu acasă, după 38 de ani + „Zidul Galben” pe Ghencea
Citește mai mult
TELEVIZARE România - Lituania  Cine transmite revenirea lui Mircea Lucescu acasă, după 38 de ani + „Zidul Galben” pe Ghencea
„Îl invidiez pe Lucescu!”  Cornel Dinu, aflat în spital,  vorbește cu emoție  despre revenirea lui Il Luce pe banca naționalei
Nationala
16:10
„Îl invidiez pe Lucescu!” Cornel Dinu, aflat în spital, vorbește cu emoție despre revenirea lui Il Luce pe banca naționalei
Citește mai mult
„Îl invidiez pe Lucescu!”  Cornel Dinu, aflat în spital, vorbește cu emoție despre revenirea lui Il Luce pe banca naționalei
Cerere respinsă  Dinamo a fost refuzată de LPF
Liga 1
13:33
Cerere respinsă Dinamo a fost refuzată de LPF
Citește mai mult
Cerere respinsă  Dinamo a fost refuzată de LPF
Oficial  UTA Arad a transferat fotbalistul care a luat  premiul Puskas  pentru cel mai frumos gol din lume, în 2019 
Liga 1
14:53
Oficial UTA Arad a transferat fotbalistul care a luat premiul Puskas pentru cel mai frumos gol din lume, în 2019
Citește mai mult
Oficial  UTA Arad a transferat fotbalistul care a luat premiul Puskas pentru cel mai frumos gol din lume, în 2019