PLECARE - surpriză Cel mai vechi angajat al lui  Dinamo  părăsește clubul după 25 de ani
Ionel Culina FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial

PLECARE - surprizăCel mai vechi angajat al lui Dinamo părăsește clubul după 25 de ani

  • Dinamo a anunțat despărțirea de ofițerul de presă Ionel Culina, 46 de ani. Culina părăsește clubul din Ștefan cel Mare după aproape 25 de ani.
  • Conform surselor din cadrul clubului, Culina va fi înlocuit de Bogdan Alecu, cunoscut fan dinamovist și colaborator al site-ului de suporteri Radio Dinamo, care a apărut încă din sezonul trecut la acțiunile oficiale ale roș-albilor.
  • Vara aceasta, Alecu a fost prezent în cantonamentele lui Dinamo, unde s-a ocupat de interviuri cu antrenorul și jucătorii și de acțiuni cu presa

Ionel Culina este cel mai vechi ofițer de presă din fotbalul românesc. Culina a fost instalat în funcție în februarie 2000, an în care Dinamo a reușit eventul campionat-cupă.

„Un atac mârșav”  Cornel Dinu spune că Ionel Culina a fost  demis  de Andrei Nicolescu: „Dinamo e deposedată de o parte din istorie”
Citește și
„Un atac mârșav” Cornel Dinu spune că Ionel Culina a fost demis de Andrei Nicolescu: „Dinamo e deposedată de o parte din istorie”
Citește mai mult
„Un atac mârșav” Cornel Dinu spune că Ionel Culina a fost demis de Andrei Nicolescu: „Dinamo e deposedată de o parte din istorie”

Dinamo, fără cel mai fidel dintre „câini”

Clubul a anunțat despărțirea printr-un comunicat:

„Mai mult decât mulțumire pentru Ionel "Johnny" CULINA.

În fotbal, cel mai des și pentru cât mai mult timp rămân în amintirea suporterilor jucătorii, protagoniștii din iarbă. Cei mai în vârstă, dar și cei care au auzit de ei doar din povești, încă își iau tricouri cu etichetă, ca să le personalizeze cu nume mai puțin noi pe spate, precum DĂNCIULESCU, NICULESCU și BRATU.

În birouri, pornind de la Ștefan cel Mare, trecând pe la Rin și până la Piața Victoriei, Culina este un nume de legendă, purtat în suflet de toți cei care i-au fost colegi.

Cu instinctul primordial al dinamovistului de a produce doar calitate, Johnny termină astăzi activitatea în cadrul clubului nostru.

24 de ani și jumătate a petrecut Johnny la Dinamo, timp în care a evoluat în sala de conferință de la Săftica, la birouri, pe stadioane mai mari și mai mici.

A luat loc lângă unicul Cătălin Hîldan în autocarul clubului, în anul 2000 și i-a urat "la mulți ani" lui Costin Amzăr, în 2024. A bifat Dinamo TV, Ora de Dinamo, revista Dinamo și deține titlul de "jucătorul" cu cele mai multe apariții în sacoul alb-roșu.

Clubul îi urează succes în carieră lui Ionel Culina, doar ca formă de încheiere a acestui mesaj, căci Johnny nu caută succes, Johnny îl produce”.

Culina: „Ți-am fost loial și te-am apărat cât am putut”

După o oră de la comunicatul clubului, a venit și reacția lui Ionel Culina, pe pagina personală de Facebook:

„Mulțumesc, DINAMO, oriunde te-ai afla!

Viața mi-a dat șansa să cresc alături de tine.

Principiile de valoare lăsate în urmă de frații Nunweiller, mentalitatea lui Lucescu de a fi cel mai bun și loialitatea lui Dinu față de Club sunt scrise în piatră pentru mine.

Sunt parte din Crezul spus în fiecare dimineață, cum trebuie să rămână peste toate generațiile de dinamoviști.

Ți-am fost loial și te-am apărat cât am putut, precum un Ciobănesc! [...]

E timpul să mă opresc aici, să rămân demn, așa cum m-ai învățat tu, încercat de destinul vieții, cu doi jucători pierduți pe teren, cu o retrogradare, cu două insolvențe

Îți mulțumesc, MARE DINAMO, pentru tot ce ai făcut pentru mine!

Al tău Ciobănesc, Johnny”.

Postarea completă, mai jos:

Mulțumesc, DINAMO, oriunde te-ai afla! Viața mi-a dat șansa să cresc alături de tine. Principiile de valoare lăsate...

Posted by Ionel Culina on Friday 12 July 2024
Titlul care-i lipsea!   Djokovic  câștigă finala de la JO și face Golden Slam-ul carierei: „Am dat totul pentru aurul olimpic”
Jocurile Olimpice
04.08
Titlul care-i lipsea! Djokovic câștigă finala de la JO și face Golden Slam-ul carierei: „Am dat totul pentru aurul olimpic”
Citește mai mult
Titlul care-i lipsea! Djokovic câștigă finala de la JO și face Golden Slam-ul carierei: „Am dat totul pentru aurul olimpic”
„Plecați dracu' acasă!” Hagi, criză de nervi  la Farul-Poli Iași. S-a certat cu secunzii, dar și cu fanii. Ce l-a deranjat
Liga 1
04.08
„Plecați dracu' acasă!”Hagi,criză de nervi la Farul-Poli Iași. S-a certat cu secunzii, dar și cu fanii. Ce l-a deranjat
Citește mai mult
„Plecați dracu' acasă!” Hagi, criză de nervi la Farul-Poli Iași. S-a certat cu secunzii, dar și cu fanii. Ce l-a deranjat
Deces Emanoil Savin,  fost finanţator  la Apulum Alba Iulia și primar al Bușteniului, a făcut stop cardiac pe terenul de fotbal
Diverse
04.08
DecesEmanoil Savin, fost finanţator la Apulum Alba Iulia și primar al Bușteniului, a făcut stop cardiac pe terenul de fotbal
Citește mai mult
Deces Emanoil Savin,  fost finanţator la Apulum Alba Iulia și primar al Bușteniului, a făcut stop cardiac pe terenul de fotbal
Keșeru 2.0  Fostul atacant de la FCSB  revine  pe terenul de fotbal. S-a înțeles cu o vicecampioană
Stranieri
04.08
Keșeru 2.0 Fostul atacant de la FCSB revine pe terenul de fotbal. S-a înțeles cu o vicecampioană
Citește mai mult
Keșeru 2.0 Fostul atacant de la FCSB revine pe terenul de fotbal. S-a înțeles cu o vicecampioană