Furie pe Ibrox Park  Cum a explicat managerul lui Rangers  ieșirea bruscă de pe teren  a atacantului său. „Plângea!”
Cyriel Dessers, atacat agresiv de Siyabonga Ngezana Foto: Imago

Furie pe Ibrox Park Cum a explicat managerul lui Rangers ieșirea bruscă de pe teren a atacantului său. „Plângea!”

  • Cyriel Dessers l-a șocat pe Philippe Clement când s-a dus direct la vestiare în repriza secundă în meciul cu FCSB. „M-a luat total prin surprindere”, le-a spus managerul lui Rangers jurnaliștilor scoțieni. 
  • Vârful nigerian, 29 de ani, fusese lovit de două ori în față înainte să iasă de pe teren. „Nu mai vedea”, a declarat Clement. 
  • Tehnicianul lui Rangers a dezvăluit că „Dessers și-a cerut scuze”. Clement l-a înțeles: „A fost reacția emoțională a unui fotbalist care voia neapărat să joace, dar nu mai putea”.

Un episod neașteptat la Rangers - FCSB (4-0), după aproape o oră de joc.

Dintr-odată, atacantul nigerian Cyriel Dessers a părăsit terenul. S-a dus direct la vestiare, fără să mai discute cu nimeni, fără să-i mai spună ceva managerului lui Rangers. 

Philippe Clement doar i-a pus mâna pe umăr jucătorului, încercând să-l liniștească, să-l consoleze. 

Dawa dă vina pe patron  Fundașul camerunez explică  de ce a fost FCSB umilită  de Rangers: „Unii nu au jucat pe postul lor”
Citește și
Dawa dă vina pe patron Fundașul camerunez explică de ce a fost FCSB umilită de Rangers: „Unii nu au jucat pe postul lor”
Citește mai mult
Dawa dă vina pe patron  Fundașul camerunez explică de ce a fost FCSB umilită de Rangers: „Unii nu au jucat pe postul lor”

Lovit a doua oară în față, Dessers a ieșit de pe teren

Era însă urmarea a două momente. Înainte, vârful echipei scoțiene fusese lovit de două ori în față și, de fiecare dată, îi fusese afectată vederea.

A fost tratat întâi pe teren, la jumătatea terenului, staff-ul medical al lui Rangers l-a ajutat să continue. Aproape imediat, a căzut după un duel agresiv la marginea careului roș-albastru. 

Dessers a scăpat rareori de marcajul dur al lui Ngezana Foto: Imago Dessers a scăpat rareori de marcajul dur al lui Ngezana Foto: Imago
Dessers a scăpat rareori de marcajul dur al lui Ngezana Foto: Imago

Numărul 9 s-a ridicat și s-a îndreptat spre tunel. N-a mai vrut să joace. „Plângea”, au susținut jurnaliștii britanici. 

Tentativele celor din staff de a-l opri nu l-au convins pe jucătorul de origine belgiană. 

7 goluri și 3 assisturi
are Cyriel Dessers în 15 meciuri jucate în acest sezon la Glasgow Rangers

Clement, despre Dessers: „M-a luat total prin surprindere. Și-a cerut scuze. Nu mai vedea”

După meci, fanii albaștrilor l-au criticat pe Dessers pentru gestul său. Managerul Philippe Clement nu a fost însă atât de dur cu fotbalistul lui, chiar dacă a admis că nu se aștepta la reacția nigerianului. 

M-a luat total prin surprindere. Dessers și-a cerut scuze pentru comportamentul lui. A reacționat emoțional. Voia neapărat să joace bine pentru echipă și să marcheze Philippe Clement, manager Rangers

Clement a explicat la conferință: „A primit o lovitură în ochi și nu mai vedea, nu mai putea să distingă nimic pe teren sau nu atât cât să-i permită să joace. De aici reacția emoțională, pentru că nu voia să iasă”. 

„Comportamentul unui fotbalist care vrea neapărat să joace, dar nu mai poate”

Tehnicianul a spus și ce i-a transmis Dessers: „Îmi pare rău, ar fi trebuit să rămân mai mult, să le dau timp colegilor să se încălzească”. 

Clement l-a înțeles: „Acesta este comportamentul unui fotbalist care vrea neapărat să joace, dar nu mai poate”. 

Până la urmă, a fost mai bine pentru Rangers. Dessers a fost înlocuit de Hamza Igamane, care a înscris primul lui gol la echipa din Glasgow. De 4-0.

CINE VINE ÎN LOCUL LUI NORDIS?  FRF are  sponsor nou  pentru arbitri: o companie de leasing, condusă de un fost angajat al lui Ion Țiriac și de un ex-CEO BCR
Liga 1
17:18
CINE VINE ÎN LOCUL LUI NORDIS? FRF are sponsor nou pentru arbitri: o companie de leasing, condusă de un fost angajat al lui Ion Țiriac și de un ex-CEO BCR
Citește mai mult
CINE VINE ÎN LOCUL LUI NORDIS?  FRF are sponsor nou pentru arbitri: o companie de leasing, condusă de un fost angajat al lui Ion Țiriac și de un ex-CEO BCR
Dan Udrea  Cum (se) scapă un  huligan  în România
Opinii
16:08
Dan Udrea Cum (se) scapă un huligan în România
Citește mai mult
Dan Udrea Cum (se) scapă un huligan în România
„N-a omorât pe nimeni” Aurel Țicleanu, vicepreședintele Comisiei Tehnice din FRF, explică de ce  ar merge în continuare  pe mâna lui Pancu la U21
Nationala
15:25
„N-a omorât pe nimeni”Aurel Țicleanu, vicepreședintele Comisiei Tehnice din FRF, explică de ce ar merge în continuare pe mâna lui Pancu la U21
Citește mai mult
„N-a omorât pe nimeni” Aurel Țicleanu, vicepreședintele Comisiei Tehnice din FRF, explică de ce  ar merge în continuare pe mâna lui Pancu la U21
Furie pe Ibrox Park  Cum a explicat managerul lui Rangers  ieșirea bruscă de pe teren  a atacantului său. „Plângea!”
Europa League
16:33
Furie pe Ibrox Park Cum a explicat managerul lui Rangers ieșirea bruscă de pe teren a atacantului său. „Plângea!”
Citește mai mult
Furie pe Ibrox Park  Cum a explicat managerul lui Rangers ieșirea bruscă de pe teren a atacantului său. „Plângea!”
Se joacă cu focul   Becali și compania când pun la cale  un blat
Opinii
09:03
Se joacă cu focul Becali și compania când pun la cale un blat
Citește mai mult
Se joacă cu focul  Becali și compania când pun la cale un blat
Concluzia lui Ally McCoist  Legenda lui Rangers, despre golul marcat de FCSB în minutul 2: „Miculescu  nu a greșit  cu nimic”
Europa League
10:04
Concluzia lui Ally McCoist Legenda lui Rangers, despre golul marcat de FCSB în minutul 2: „Miculescu nu a greșit cu nimic”
Citește mai mult
Concluzia lui Ally McCoist  Legenda lui Rangers, despre golul marcat de FCSB în minutul 2: „Miculescu  nu a greșit cu nimic”
Pleacă Hagi de la Farul?  Ciprian Marica, despre situația de la clubul constănțean: „ Simt că a obosit  și nu e ușor”
Liga 1
11:26
Pleacă Hagi de la Farul? Ciprian Marica, despre situația de la clubul constănțean: „Simt că a obosit și nu e ușor”
Citește mai mult
Pleacă Hagi de la Farul?  Ciprian Marica, despre situația de la clubul constănțean: „ Simt că a obosit și nu e ușor”
FCSB, ironizată Presa britanică a ridiculizat campioana României: „S-a văzut mâna patronului: jucătorii parcă  s-au întâlnit prima dată la micul dejun ”
Europa League
10:38
FCSB, ironizatăPresa britanică a ridiculizat campioana României: „S-a văzut mâna patronului: jucătorii parcă s-au întâlnit prima dată la micul dejun
Citește mai mult
FCSB, ironizată Presa britanică a ridiculizat campioana României: „S-a văzut mâna patronului: jucătorii parcă s-au întâlnit prima dată la micul dejun ”