Dawa dă vina pe patron  Fundașul camerunez explică  de ce a fost FCSB umilită  de Rangers: „Unii nu au jucat pe postul lor”
Joyskim Dawa FOTO Sportpictures

Dawa dă vina pe patron Fundașul camerunez explică de ce a fost FCSB umilită de Rangers: „Unii nu au jucat pe postul lor”

  • Rangers - FCSB 4-0. Joyskim Dawa (28 de ani) a găsit vinovatul pentru înfrângerea drastică suferită pe Ibrox: Gigi Becali. Mai precis, schimbările făcute de patron în primul „11”.

Multe nume importante au lipsit din formula de start a grupării bucureștene, iar experimentul finanțatorului a eșuat.

„FCSB s-a autodepășit”  Jean Vlădoiu  nu a fost surprins  de înfrângerea din Scoția + Critici dure pentru patron: „Problema e că  mulți îl copiază”
Citește și
„FCSB s-a autodepășit” Jean Vlădoiu nu a fost surprins de înfrângerea din Scoția + Critici dure pentru patron: „Problema e că mulți îl copiază”
Citește mai mult
„FCSB s-a autodepășit”  Jean Vlădoiu nu a fost surprins de înfrângerea din Scoția + Critici dure pentru patron: „Problema e că  mulți îl copiază”

Rangers - FCSB 4-0. Joyskim Dawa explică înfrângerea: „Unii nu au jucat pe postul lor”

Dawa spune că echipa a fost destabilizată în meciul de joi seara, iar gazdele au profitat de toate erorile comise de FCSB.

„Nu e ușor să joci în deplasare cu o astfel de echipă, pe un stadion precum acesta, cu foarte mulți fani. Avem deja două victorii, dar trebuie să muncim, și să ne pregătim pentru meciurile care urmează.

Au fost multe schimbări în echipa de start, unii nu au jucat pe postul lor, dar trebuie să ne concentrăm pe ce urmează. A fost o noapte dificilă pentru noi, dar am întâlnit o echipă foarte bună.

Am făcut greșeli care le-au permis să scape pe contraatac, ceea ce nu mai avem voie să facem în această competiție. Trebuie să fim concentrați din primul până în ultimul minut”, a declarat Dawa, citat de UEFA.

„FCSB s-a autodepășit”  Jean Vlădoiu  nu a fost surprins  de înfrângerea din Scoția + Critici dure pentru patron: „Problema e că  mulți îl copiază”
Citește și
„FCSB s-a autodepășit” Jean Vlădoiu nu a fost surprins de înfrângerea din Scoția + Critici dure pentru patron: „Problema e că mulți îl copiază”
Citește mai mult
„FCSB s-a autodepășit”  Jean Vlădoiu nu a fost surprins de înfrângerea din Scoția + Critici dure pentru patron: „Problema e că  mulți îl copiază”

Joyskim Dawa, al 4-lea căpitan străin din istoria FCSB

Joyskim Dawa a intrat definitiv în istoria FCSB la meciul de coșmar din Glasgow. Charalambous a abordat meciul cu Rangers fără Olaru, Șut, Radunovic, Tănase, Chiricheș sau Tavi Popescu, liderii vestiarului FCSB.

Astfel, banderola a ajuns pe brațul lui Joyskim Dawa, jucător aflat aseară la partida numărul 108 în tricoul „roș-albaștrilor”.

Stoperul născut în Franța a devenit astfel doar al 4-lea căpitan străin din istoria FCSB. Dawa calcă pe urmele lui Fernando Varela, Bogdan Planic și Harlem Gnohere. Nu sunt luați în calcul și jucătorii care au preluat banderola în timpul meciurilor, după schimbarea căpitanului inițial.

FCSB - Rapid  Șumudică, speriat de eșecul campioanei cu Rangers: „Nu mă așteptam să piardă așa.  Se vor motiva ” + Săpunaru ratează derby-ul
Citește și
FCSB - Rapid Șumudică, speriat de eșecul campioanei cu Rangers: „Nu mă așteptam să piardă așa. Se vor motiva” + Săpunaru ratează derby-ul
Citește mai mult
FCSB - Rapid  Șumudică, speriat de eșecul campioanei cu Rangers: „Nu mă așteptam să piardă așa. Se vor motiva ” + Săpunaru ratează derby-ul

Programul FCSB în Europa League

  • FCSB - RFS Riga 4-1
  • PAOK - FCSB 0-1
  • Rangers - FCSB 4-0
  • 7 noiembrie, ora 19:45: FCSB - Midtjylland
  • 28 noiembrie, ora 22:00: FCSB - Olympiakos
  • 12 decembrie, ora 19:45: Hoffenheim - FCSB
  • 23 ianuarie, ora 19:45: Qarabag - FCSB
  • 30 ianuarie, ora 22:00: FCSB - Manchester United

Clasamentul Europa League

Loc / EchipăMeciuriPuncte
Zona echipelor care merg direct în optimi⤵️
1. Lazio39
2. Tottenham39
3. Anderlecht39
4. Ajax37
5. Galatasaray37
6. Eintracht Frankfurt37
7. Midtjylland37
8. Athletic Bilbao24
Zona echipelor care merg în play-off⤵️
9. Bodo/Glimt37
10. Lyon36
11. Rangers36
12. Olympiacos36
13. FCSB36
14. Fenerbahce35
15. Porto34
16. Slavia Praga34
17. Real Sociedad34
18. Hoffenheim34
19. Roma34
20. Viktoria Plzen33
21. Manchester United33
22. Elfsborg33
23. Ferencvaros33
24. AZ Alkmaar33
Zona echipelor eliminate⤵️
25. Malmo33
26. Braga33
27. Beșiktaș33
28. Twente32
29. Union SG31
30. PAOK31
31. RFS31
32. Nice31
33. Ludogorets31
34. Maccabi Tel Avid30
35. Dinamo Kiev30
36. Qarabag30
RENTE PENTRU STEAUA '86?  Câștigătorii Cupei Campionilor Europeni  vor solicita oficial  să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară de 1.200 €
Diverse
19:19
RENTE PENTRU STEAUA '86? Câștigătorii Cupei Campionilor Europeni vor solicita oficial să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară de 1.200 €
Citește mai mult
RENTE PENTRU STEAUA '86?  Câștigătorii Cupei Campionilor Europeni  vor solicita oficial să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară de 1.200 €
CINE VINE ÎN LOCUL LUI NORDIS?  FRF are  sponsor nou  pentru arbitri: o companie de leasing, condusă de un fost angajat al lui Ion Țiriac și de un ex-CEO BCR
Liga 1
17:18
CINE VINE ÎN LOCUL LUI NORDIS? FRF are sponsor nou pentru arbitri: o companie de leasing, condusă de un fost angajat al lui Ion Țiriac și de un ex-CEO BCR
Citește mai mult
CINE VINE ÎN LOCUL LUI NORDIS?  FRF are sponsor nou pentru arbitri: o companie de leasing, condusă de un fost angajat al lui Ion Țiriac și de un ex-CEO BCR
Dan Udrea  Cum (se) scapă un  huligan  în România
Opinii
16:08
Dan Udrea Cum (se) scapă un huligan în România
Citește mai mult
Dan Udrea Cum (se) scapă un huligan în România
„N-a omorât pe nimeni” Aurel Țicleanu, vicepreședintele Comisiei Tehnice din FRF, explică de ce  ar merge în continuare  pe mâna lui Pancu la U21
Nationala
15:25
„N-a omorât pe nimeni”Aurel Țicleanu, vicepreședintele Comisiei Tehnice din FRF, explică de ce ar merge în continuare pe mâna lui Pancu la U21
Citește mai mult
„N-a omorât pe nimeni” Aurel Țicleanu, vicepreședintele Comisiei Tehnice din FRF, explică de ce  ar merge în continuare pe mâna lui Pancu la U21
Furie pe Ibrox Park  Cum a explicat managerul lui Rangers  ieșirea bruscă de pe teren  a atacantului său. „Plângea!”
Europa League
16:33
Furie pe Ibrox Park Cum a explicat managerul lui Rangers ieșirea bruscă de pe teren a atacantului său. „Plângea!”
Citește mai mult
Furie pe Ibrox Park  Cum a explicat managerul lui Rangers ieșirea bruscă de pe teren a atacantului său. „Plângea!”
Se joacă cu focul   Becali și compania când pun la cale  un blat
Opinii
09:03
Se joacă cu focul Becali și compania când pun la cale un blat
Citește mai mult
Se joacă cu focul  Becali și compania când pun la cale un blat
Concluzia lui Ally McCoist  Legenda lui Rangers, despre golul marcat de FCSB în minutul 2: „Miculescu  nu a greșit  cu nimic”
Europa League
10:04
Concluzia lui Ally McCoist Legenda lui Rangers, despre golul marcat de FCSB în minutul 2: „Miculescu nu a greșit cu nimic”
Citește mai mult
Concluzia lui Ally McCoist  Legenda lui Rangers, despre golul marcat de FCSB în minutul 2: „Miculescu  nu a greșit cu nimic”
Pleacă Hagi de la Farul?  Ciprian Marica, despre situația de la clubul constănțean: „ Simt că a obosit  și nu e ușor”
Liga 1
11:26
Pleacă Hagi de la Farul? Ciprian Marica, despre situația de la clubul constănțean: „Simt că a obosit și nu e ușor”
Citește mai mult
Pleacă Hagi de la Farul?  Ciprian Marica, despre situația de la clubul constănțean: „ Simt că a obosit și nu e ușor”