Cu gândul la Europa Decisiv în victoria cu Farul, Olaru spune că  Liga Campionilor  rămâne visul celor de la FCSB
Darius Olaru. Foto: Sport Pictures

Cu gândul la EuropaDecisiv în victoria cu Farul, Olaru spune că Liga Campionilor rămâne visul celor de la FCSB

  • Darius Olaru (26 ani) a intrat pe teren în repriza secundă a meciului cu Farul și a înscris două goluri prin care FCSB a obținut prima victorie din acest sezon de Liga 1, scor 3-2.
  • Căpitanul grupării bucureștene și portarul Ștefan Târnovanu (24 ani) au afirmat că principalul obiectiv este calificarea în Liga Campionilor.

Olaru a intrat în locul lui Alhassan și a marcat în minutele 87, cu un șut excelent de la distanță, și 90+4, dintr-un penalty controversat.

FCSB - Farul  Campioana sparge gheața în Liga 1 după un derby spectaculos:  victorie controversată  în prelungiri!
Citește și
FCSB - Farul Campioana sparge gheața în Liga 1 după un derby spectaculos: victorie controversată în prelungiri!
Citește mai mult
FCSB - Farul Campioana sparge gheața în Liga 1 după un derby spectaculos: victorie controversată în prelungiri!

FCSB - FARUL. Darius Olaru: „Trebuie să câștigăm și în campionat, sunt puncte importante și vom alerga după ele”

Mijlocașul a afirmat că FCSB trebuie să joace la un nivel ridicat și în Liga 1, dacă vrea să devină din nou campioană.

„Din păcate, nu stăm foarte bine în campionat. Trebuie să strângem puncte și să revenim unde ne este locul. Știam că avem nevoie de victorie în această seară, ne bucurăm că pe final am reușit să o obținem.

Nu cred (că a devenit indispensabil pentru FCSB - n.r.). Toată echipa a jucat bine, am avut multe ocazii în prima repriză, se pare că avem și destul de mult ghinion, ba un gol deviat, au avut două șuturi pe poartă și au marcat două goluri, noi am avut ocazii și nu am reușit să marcăm. Mă bucur că am intrat bine și am întors rezultatul.

Începuturile de sezon nu le gestionăm bine, doar sezonul trecut a fost diferit, când am câștigat și campionatul. Trebuie să știm să gestionăm mult mai bine și meciurile astea pentru că sunt puncte importante și după vom alerga foarte mult după ele”, a afirmat Darius Olaru la DigiSport.

Noi griji FCSB și-a pierdut și cel mai valoros jucător U21 disponibil: Musi,  în cârje  după meciul cu Farul
Citește și
Noi grijiFCSB și-a pierdut și cel mai valoros jucător U21 disponibil: Musi, în cârje după meciul cu Farul
Citește mai mult
Noi griji FCSB și-a pierdut și cel mai valoros jucător U21 disponibil: Musi, în cârje după meciul cu Farul

Olaru: „Deocamdată gândul nostru este la Europa”

Căpitanul celor de la FCSB a afirmat că cel mai important obiectiv pentru gruparea bucureșteană este calificarea în Champions League.

Champions League este cel mai aproape obiectiv pentru noi, este visul nostru, pentru asta am muncit campionatul trecut. Am câștigat campionatul degeaba dacă nu reușim să facem rezultate și în Europa.

Încercăm să ne concentrăm și în campionat să facem puncte, dar deocamdată gândul nostru este la Europa. Sunt sigur că suporterii vor veni, vor umple stadionul și îi vom face fericiți.

Am simțit ceva înainte de meciul tur (durere - n.r.), dar acum sunt mai bine și încerc să fiu pregătit pentru meciul cu Sparta”, a mai spus Olaru.

Ștefan Târnovanu: „Luăm gol la fiecare fază. Adversarii lovesc mingea greșit și intră în poartă”

Portarul Târnovanu consideră că FCSB are ghinion și a explicat că adversarii dau gol chiar și atunci când lovesc mingea greșit.

„Un meci pe care l-am început foarte prost, am luat gol dintr-un șut deviat, am egalat înainte de pauză, credeam că va fi egal, iar am primit un gol, centrează Popescu, îi sare mingea lui Gregoryan, bară-gol. Șansa face parte din fotbal.

În partea a doua am reușit să întoarcem jocul și asta e singura parte bună pentru mine. Au intrat foarte bine. Olaru a dat gol, Șut a scos penalty.

Luăm gol aproape la fiecare fază pe care o au adversarii. Și azi au avut două ocazii și au dat două goluri. Și noi am avut faze multe și nu am marcat. Lovesc mingea greșit și intră în poartă, nu știu”, a afirmat Târnovanu la Prima Sport.

Deplorabil  Gazonul din Ghencea,  praf  la meciul dintre FCSB și Farul! Cine l-a stricat + și Steaua s-a plâns
Citește și
Deplorabil Gazonul din Ghencea, praf la meciul dintre FCSB și Farul! Cine l-a stricat + și Steaua s-a plâns
Citește mai mult
Deplorabil Gazonul din Ghencea, praf la meciul dintre FCSB și Farul! Cine l-a stricat + și Steaua s-a plâns

Târnovanu: „Ne gândim doar la calificare. Putem să trecem de Sparta”

Și portarul celor de la FCSB consideră că Liga Campionilor rămâne principalul obiectiv al campioanei României.

„Ne gândim mereu la meciul care urmează deocamdată. Poate mai mult la Europa, este un obiectiv pe care vrem să-l îndeplinim. E sold-out, le mulțumim fanilor, încercăm să-i facem fericiți.

Ne gândim la calificare, trebuie doar să ne calificăm. Putem, Sparta e o echipă puternică, sunt mari, talie înaltă, dar cum am avut ocazia și acolo să câștigăm. Nu am reușit, sper să o facem la retur. Ștefan Târnovanu, portar FCSB
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”