A dispărut! Negoiță, absent de la conferința de presă a lui Dinamo, după  huiduielile  fanilor
Andrei Nicolescu

A dispărut!Negoiță, absent de la conferința de presă a lui Dinamo, după huiduielile fanilor

  • Dinamo a prezentat azi parteneriatul cu Hils Development, firma lui Ionuț Negoiță, fostul acționar al „câinilor”
  • Deși anunțat ca prezență la dialogul cu presa, Negoiță a lipsit nemotivat, asta după ce ieri seară, la meciul cu Petrolul, fanii au reacționat negativ la adresa sa
  • Conferința de presă a fost plină de momente ce n-au fost deloc pe placul administratorului special Andrei Nicolescu și al reprezentanților firmei Hils

La nici 24 de ore de la succesul categoric cu Petrolul, 4-1, Dinamo a prezentat un nou sponsor, surpriză printre fanii "câinilor". Este vorba despre Hils Development, societate aflată în patrimoniul lui Ionuț Negoiță, cel care a fost pe rând sponsor și acționar al clubului.

„O echipă de maidan” Critici  dure  după Dinamo - Petrolul 4-1
Citește și
„O echipă de maidan”Critici dure după Dinamo - Petrolul 4-1
Citește mai mult
„O echipă de maidan” Critici dure după Dinamo - Petrolul 4-1

Momentul nu e unul tocmai potrivit pentru acest parteneriat, dat fiind faptul că, printre încurajări pentru echipă, fanii de la tribuna a 2-a, acompaniați ulterior și de PCH, au avut ieri seară mai multe scandări împotriva fostului conducător al lui Dinamo.

Uite Negoiță, nu e Negoiță

În mailul trimis către presă pentru anunțarea conferinței, Dinamo a subliniat faptul că la eveniment, pe lângă oficiali ai clubului alb-roșu, va fi prezent și Ionuț Negoiță. Fapt ce a atras atenția presei. Surpriză însă!

Azi, după ce au ajuns la unul dintre hotelurile fostului patron dinamovist, unde a fost găzduită conferința, jurnaliștii au aflat că Negoiță nu va fi prezent, pe motiv că "are programul încărcat cu proiectele dezvoltate de Hils".

Pentru a camufla momentul, în fața jurnaliștilor au apărut doi dintre cei mai apreciați jucători ai lui Dinamo: Dennis Politic și Adnan Golubovic - care e și sărbătoritul zilei în "haită", 29 de ani.

"În cadrul conferinței vor vorbi Andrei Nicolescu (n.r. administrator special) și Romeo Bănică (n.r. director de marketing) din partea clubului nostru, împreună cu Ionuț Negoiță și Iulia Iana, din partea partenerului”, se arăta în mailul transmis presei ieri.

Iulia Iana, reprezentanta Hils, a găsit o explicație pentru absența nemotivată a lui Negoiță și a ținut să sublinieze că nu există niciun fel de interes al acestuia de a reintra în acționariat:

"Fiind o perioadă superaglomerată pentru proiectele pe care le avem în dezvoltare, domnul Negoiță își cere scuze pentru că nu poate fi aici. Dar reprezentanții companiei sunt deschiși întrebărilor dumneavoastră pe subiectul conferinței de față".

Banner împotriva lui Negoiță

Întrebat despre faptul că suporterii lui Dinamo nu-s de acord cu parteneriatul dintre club și Hils, Andrei Nicolescu a încercat să pareze întrebarea în primă fază încercând să treacă în planul doi cele întâmplate la meciul cu Petrolul, apoi susținând că aversiunea împotriva lui Negoiță nu e un sentiment trăit de toți dinamoviștii, ci doar de o parte.

La meciul de ieri, pe lângă scandări, a fost și un mesaj al grupării DNL cu referire la numele companiei deținute de Ionuț Negoiță: "Pe tricoul sfânt, dealurile (n.r. cu referire la Hils Development) ne sunt mormânt”, au scris „câinii” pe bannerul afișat la meciul cu Petrolul.

"Nu aș mai reveni în calitate de acționar"

Ionuț Negoiță nu a fost prezent la conferință, însă în comunicatul dat către presă, în mapa Hils, acesta a ținut să închidă orice fel de discuție legată de o posibilă întoarcere a sa: "Nu aș mai reveni niciodată la Dinamo în calitate de acționar".

Tot Iulia Iana a luat microfonul și a completat declarația lui Negoiță:

"Parteneriatul pe care îl facem e în perspective comerciale. E un parteneriat de imagine între ambele branduri. Implicarea domnului Negoiță nu o să fie pe persoană fizică. Nu vrea să se mai întoarcă în acționariat. Să fie clar! Nu vrea din nou în acționariat, deși iubește fotbalul".

Și Andrei Nicolescu a adăugat la discuția legată de Negoiță: "N-am văzut declarația despre care vorbiți. Vă zic ce am mai spus. Cât timp oamenii vor să construiască un Dinamo puternic, suntem deschiși să discutăm cu oricine.

Dar momentul de acum este despre un parteneriat între două entități comerciale. Subiectul legat de domnul Negoiță are deja răspunsuri. Orice speculație nu-și are rost".

Ionuț Negoiță Ionuț Negoiță
Ionuț Negoiță

De la un leu la câteva sute de mii

Ionuț Negoiță, pe finalul perioadei în care era acționarul majoritar al lui Dinamo, a făcut o afirmație care a deranjat la vremea respectivă suflarea dinamovistă. Adică acea declarație în care a anunțat că e gata să cedeze clubul pentru un leu:

"Vând Dinamo pe 1 leu, îmi asum și eu ceva. Problema e că spaniolii nu vor să-și asume nimic. Dar dacă fanii dau undă verde, facem tranzacția. Nu știu cine este în acest fond de investiții".

La 4 ani de la acel moment, Negoiță revine oficial printre sponsorii lui Dinamo prin Hils Development și e gata să investească câteva sute de mii de euro în club. Ce s-a schimbat? Au încercat să explice Andrei Nicolescu și Iulia Iana, reprezentanta companiei:

"Din punctul meu de vedere n-am face decât să speculăm dacă am răspunde la această întrebare, dar dacă doamna Iana are alt răspuns…", a zis Nicolescu, pasând microfonul către directoarea de marketing Hils: "Fix asta voiam să spun. Aici suntem în calitate de firma Hils care vine și susține activitatea clubului Dinamo. Facem un efort și domnul Negoiță încurajează toți oamenii de afaceri să se implice financiar în susținerea sportului. Fără bani nu se poate face performanță".

L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
De la Barcelona la Rapid Echipa de handbal feminin a Rapidului a adus un antrenor de la catalani
Handbal
17.09
De la Barcelona la Rapid Echipa de handbal feminin a Rapidului a adus un antrenor de la catalani
Citește mai mult
De la Barcelona la Rapid Echipa de handbal feminin a Rapidului a adus un antrenor de la catalani
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !