„Puteam să plec”  Două echipe l-au ofertat pe  Florin Tănase  după ce a semnat cu FCSB: „Clauza îmi permitea să rup contractul”
Florin Tănase / Foto: GOLAZO.ro

„Puteam să plec” Două echipe l-au ofertat pe Florin Tănase după ce a semnat cu FCSB: „Clauza îmi permitea să rup contractul”

  • FCSB a fost învinsă de Poli Iași, scor 0-1, sâmbătă seară, în Ghencea, într-o partidă din etapa a 6-a din Liga 1
  • Florin Tănase (29 de ani) a revenit în tricoul roș-albaștrilor, după o pauză de mai bine de doi ani, însă ar fi putut rupe deja contractul.

Florin Tănase a dezvăluit după eșecul cu Poli Iași că a primit oferte din zona Golfului imediat după ce a semnat cu FCSB. Atacantul putea pleca fără să joace, având în contract o clauză care îi permite să plece în orice moment dacă returnează toți banii primiți.

S-a întors   Florin Tănase , primele minute la FCSB după mai bine de 2 ani! Încă două reveniri
Citește și
S-a întors Florin Tănase, primele minute la FCSB după mai bine de 2 ani! Încă două reveniri
Citește mai mult
S-a întors Florin Tănase , primele minute la FCSB după mai bine de 2 ani! Încă două reveniri

Florin Tănase putea pleca deja de la FCSB

„Chiar la două zile după ce am semnat am avut două oferte din Golf. Din Kuweit și Arabia Saudită. Știam că o să vină, puteam să plec, aveam clauză. Asta îmi doresc, să rămân la FCSB”, a spus Florin Tănase imediat după meci.

Acesta a explicat că fanii au fost decisivi în hotărârea sa de a reveni la campioana României: „Cred că pe 7 august am luat decizia, am vorbit cu patronul, plus dorința fanilor de a mă întoarce. În fiecare zi mă opreau foarte mulți pe stradă și-mi spuneau să mă întorc. Asta a contat foarte mult. Nu am negociat deloc cu Gigi Becali. Deloc! Ce mi-a spus patronul, aia a fost”.

Florin Tănase: „Aveam nevoie de cele trei puncte”

Florin Tănase nu a fost titularizat de Elias Charalambous, însă scorul de pe tabelă l-a obligat să-l introducă pe teren în cea de-a doua repriză. Tase a intrat în minutul 62, în locul lui Daniel Popa.

Revenirea lui Florin Tănase la FCSB nu a avut vreun efect pe tabela de marcaj. Poli Iași s-a impus cu 1-0, iar criza celor de la FCSB în campionat se adâncește.

Din păcate, astăzi am pierdut 3 puncte foarte importante, aveam nevoie de ele. Nu am reușit, asta este, sperăm ca în următoarele meciuri să reușim să adunăm puncte pentru că suntem departe.

O senzație plăcută să fiu din nou la FCSB, normal. Să joci la echipa pe care o iubești de mic, dar în seara asta sunt trist că nu am reușit să câștigăm.

E încă început de campionat, dar când îți pleacă un jucător de atac valoros (n.r.- Florinel Coman) se simte. Rămâne de văzut cum ne vom descurca în viitor.

Nicio echipă nu stă într-un jucător, e nevoie de puțin timp pentru a-l înlocui. Da, de asta m-a adus aici patronul echipei, asta trebuie să fac (n.r.- să marcheze)”, a declarat Florin Tănase după meci.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5