S-a întors   Florin Tănase , primele minute la FCSB după mai bine de 2 ani! Încă două reveniri
Florin Tănase a îmbrăcat iar tricoul FCSB după o pauză de 2 ani și aproape o lună.

S-a întors Florin Tănase, primele minute la FCSB după mai bine de 2 ani! Încă două reveniri

  • Florin Tănase a îmbrăcat iar tricoul FCSB după o pauză de 2 ani și aproape o lună.
  • A revenit la campioana României după experiențele din Emiratele Arabe și Arabia Saudită, de la Al Jazira și Al Okhdood.
  • Alexandru Pantea și Octavian Popescu, două dintre soluțille U21, fac și ei parte din programul normal al echipei.

Doi ani! Doar atât a putut sta Florin Tănase (29 de ani) departe de FCSB. Căpitan înainte de plecare, fostul decar a preluat acum numărul 7, lăsat liber de Florinel Coman.

Tase a apărut pentru prima oară în echipa FCSB după revenire. El a fost trecut și pe lista UEFA și va putea evolua și contra austriecilor de la Linz. 

FCSB - Poli Iași. Florin Tănase s-a întors la campioana României

Înainte de a fi cedat la Al Jazira pentru 3 milioane de euro, Tase a jucat 6 sezoane pentru FCSB. A strâns 228 de meciuri, număr impresionant pentru Superliga României. Ultimul a fost cu Rapid, în 24 iulie 2022.

Intrat pe parcurs cu Iașiul, Florin Tănase a bifat prezența cu numărul 229. Număr ce ar putea crește semnificativ, dat fiind faptul că fotbalistul a semnat pe 2 ani cu echipa campioană. 

Din nou vârf

Florin Tănase a revenit ca vârf la FCSB. E atacantul în care Gigi Becali își pune speranțele în acest sezon. Cel puțin până când Darius Olaru va părăsi echipa.

În cazul în care actualul căpitan va pleca, ofertat din Rusia și Olanda, atunci Tase ar urma să fie retras pe postul lui Olaru, urmând ca Popa să fie atacant până la sosirea unui nou juător pe acel post. 

A revenit și Tavi

Operat în vară din cauza unor probleme la laba piciorului, Tavi Popescu a lipsit pe toată durata cantonamentului, dar și în acest start de sezon.

El a jucat ultima dată pentru FCSB cu CFR, în finalul sezonului trecut, când echipa era deja campioană. De la acel meci, din 11 mai au trecut mai bine de 3 luni. Cu Iașiul a înceut ca rezerva, exact ca Florin Tănase, însă a intrat și el pe parcurs. 

Dar și Pantea 

Alexandru Pantea (20 de ani) a fost titularizat din nou în flancul drept al apărării lui FCSB, pentru meciul de campionat cu Poli Iași. Au trecut mai bine de șase luni de la ultimul meci oficial jucat de internaționalul de tineret.

Acesta a trecut printr-o operație grea, efectuată la Roma, după o ruptură a ligamentelor încrucișate. Pantea nu a mai  jucat pentru FCSB din 11 februrarie, de la un meci cu Sepsi. 

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”