CONVINS de fani Florin Tănase a revenit la FCSB și vrea să ajungă în  Liga Campionilor : „Putem să trecem de acest tur”
Florin Tănase. Captură: FCSB TV

CONVINS de faniFlorin Tănase a revenit la FCSB și vrea să ajungă în Liga Campionilor: „Putem să trecem de acest tur”

  • Florin Tănase (29 ani) s-a întors după două sezoane la FCSB, după ce a jucat în Golf, la Al Jazira și Al-Okhdood.
  • Atacantul a afirmat că-și dorește să ajungă în Champions League cu „echipa pe care o iubește de mic copil”.

Tănase s-a întors la FCSB după ce Gigi Becali s-a declarat nemulțumit de randamentul lui Miculescu.

Scos din lot  După întoarcerea lui  Tănase , FCSB trage pe linie moartă un jucător
Citește și
Scos din lot După întoarcerea lui Tănase, FCSB trage pe linie moartă un jucător
Citește mai mult
Scos din lot După întoarcerea lui Tănase , FCSB trage pe linie moartă un jucător

Florin Tănase s-a întors la FCSB: „Echipa pe care o iubesc de mic copil”

Atacantul afirmă că fanii FCSB îl opreau pe stradă pentru a-i cere să revină și spune că nu va avea nevoie de timp pentru a se integra.

„Sunt fericit că m-am întors acasă. M-am întors la echipa pe care o iubesc de mic copil, mă simt bine.

Nu mi-e greu să mă integrez în echipă pentru că pe majoritatea îi cunosc, iar pe ceilalți i-am cunoscut în ultima lună, în ultimele două luni. Sunt fericit că m-am întors.

Contează foarte mult această experiență, să câștigi titlul. Îți dă un plus de încredere și de maturitate. Toți jucătorii sunt la un nivel bun și au o încredere foarte bună”, a declarat Florin Tănase, într-un interviu pentru FCSB TV.

Când ieșeam la plimbare nu exista să nu mă oprească niște suporteri și să-mi spună să mă întorc. Pentru mine este ceva extraordinar și sper să am evoluții la fel de bune ca în trecut și împreună cu fanii să facem rezultate bune, numai cu ajutorul și cu sprijinul lor putem să reușim. Florin Tănase, atacant FCSB

FCSB poate să treacă de Sparta Praga: „Putem ajunge în Champions League”

Tănase spune că FCSB este capabilă să treacă de Sparta Praga și să ajungă în Champions League.

„Am trăit intens (meciul cu Sparta - n.r.). Ca orice stelist. Din păcate nu am reușit să câștigăm, dar jocul echipei dă încredere foarte mare.

Au făcut un joc solid, într-o atmosferă foarte grea. Sunt încrezător că putem să trecem de acest tur.

O să fie foarte frumos dacă o să trecem. Cu ajutorul suporterilor putem să accesăm grupele Champions League”, a spus Tănase.

  • Tănase a jucat în 4 meciuri pentru FCSB în preliminariile UEFA Champions League, în dublele cu Viktoria Plzen și cu Sporting Lisabona. A marcat un gol contra cehilor.

„Te pui în slujba echipei. Important este ca echipa să fie victorioasă”

„Îmi doresc foarte mult să fac lucruri bune, atât individual, dar cel mai important este să te pui în slujba echipei și să faci totul pentru ca echipa să câștige.

Nu poți să ieși mereu în evidență, în fiecare meci. Astăzi iese un jucător, meciul următor celălalt. Important este ca echipa să fie victorioasă.

Un sentiment foarte plăcut (să revină în fața fanilor - n.r.), sunt nerăbdător, este un lucru frumos să joci la echipa cu care ai ținut de mic și să fii apreciat de către suporteri”, a mai afirmat Tănase.

83 de goluri
și 41 de pase decisive a reușit Florin Tănase în cei 6 ani petrecuți la FCSB (2016-2022). A jucat în 228 de meciuri.
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5