Scos din lot  După întoarcerea lui  Tănase , FCSB trage pe linie moartă un jucător
Florin Tănase / Foto: Sport Pictures

Scos din lot După întoarcerea lui Tănase, FCSB trage pe linie moartă un jucător

  • FCSB a anunțat, miercuri, transferul lui Florin Tănase (29 de ani), cel care era liber de contract după despărțirea de saudiții de la Al-Okhdood.
  • Această mutarea îi obligă pe antrenorii celor de la FCSB să renunțe la un jucător. Cel sacrificat va fi Ionuț Panțîru (28 de ani).

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a explicat că echipa sa e nevoită să scoată un jucător de pe listele pentru Liga Campionilor și Liga 1 pentru a-i face loc lui Florin Tănase, fiind deja la capacitate maximă în ambele competiții.

Florin Tănase îl scoate din lot pe Ionuț Panțîru la FCSB

Cel care nu va mai putea juca pentru FCSB în Liga 1 și în competițiile europene este fundașul stânga Ionuț Panțîru.

Nici nu mai avem unde să-i punem. Pe ăsta (n.r.- Tănase) îl băgăm în locul lui Panțîru, nu mai avem loc. Nu numai pe lista europeană, ci și pe lista românească”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Decizia nu este deloc una surprinzătoare. Se renunță la un fundaș stânga, considerat a treia variantă pentru Elias Charalambous și Mihai Pintilii, după Risto Radunovic și David Kiki.

În plus, Ionuț Panțîru a fost măcinat de accidentări în ultimii ani și nu a fost utilizat prea mult.

În ultimele trei sezoane, Panțîru a evoluat doar în șase partide oficiale pentru FCSB. De asemenea, în stagiunea 2024/2025, Ionuț a prins doar 45 de minute în partida FCSB - Virtus 4-0, din preliminariile Ligii Campionilor.

150.000 €
este cota de piață a lui Ionuț Panțîru, conform transfermarkt.de

FCSB l-a transferat pe Ionuț Panțîru în vara lui 2019, de la Poli Iași, în schimbul a 200.000 de euro.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5